Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 7 apr, 2016

Guingamp gästas av mästarna PSG live stream

Sedan PSG säkrat ligatiteln ligger givetvis klubbens största fokus på Champions League-slutspelet. I veckan mötte man Manchester City, i kvartsfinalens första möte hemma på Parc des Princes. Vi fick se en Zlatan Ibrahimovic som inte levererade på den nivå han gjort tidigare denna säsong, och supersvensken missade såväl en straff som ett friläge. Tack vare en gåva från Fernando (och möjligtvis Hart) hamnade han trots det ändå i målprotokollet, i en match som slutade 2-2.

Senast i ligaspelet mötte PSG Nice, som man enkelt avfärdade med 4-1, efter ett fint hattrick av Ibra. Guingamp, som visat fin form på sistone, spelade 2-2 hemma mot Montpellier. Innan det krysset tog laget två raka ligasegrar, vilket gör att laget har lyckats rycka undan från den allra hetaste bottenstriden.

På lördagen lär man dock få svårt mot suveräna PSG, som varit fullkomligt ostoppbara i denna upplaga av Ligue 1. När lagen möttes tidigare under säsongen tog huvudstadslaget en komfortabel 3-0-seger, och det är ungefär så enkelt man tippas vinna även helgens match.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1635 Artiklar