Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 13 dec, 2019

Streama Real Sociedad – FC Barcelona: Se matchen via live stream

Är du också ute efter att hitta en möjlighet att streama Real Sociedad – FC Barcelona live på nätet? Det går att titta på matchen direktsänt online, och vi visar hur du hittar din sändning samt även hur du kan se matchen på TV.

Denna helg bjuds fotbollsälskare världen över på en riktigt fin match från La Liga. Vi kommer nämligen att få se Real Sociedad – Barcelona mötas, vilket är en match som skapar stort intresse i Sverige då det finns många Barcelonafans här och även många som vill få en skymt av vårt framtidslöfte Alexander Isak.

Det är väldigt enkelt att titta på matchen via live stream på internet. Du behöver bara skaffa ett konto och göra en insättning på Bet365, och sedan kan du streama matchen direktsänt.

Vill du titta på Real Sociedad – FC Barcelona? Gör det på Bet365!

Streama fotboll på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama Real Sociedad – FC Barcelona

För att streama Real Sociedad – Barcelona behöver du bara skapa ett konto på Bet365 och där göra en insättning på minst 50 kronor. Då låser du upp alla sajtens live streams, däribland sändningen till denna match.

När det är gjort – när kontot är skapat och 50 kr satts in – kan du börja titta på Real Sociedad – FC Barcelona online. Njut av att titta på spansk fotboll på nätet, och räkna med att ni får se fotboll av hög kvalitet.

Även bilden och ljudet håller hög kvalitet, så det är bara att luta dig tillbaka och njuta av en bra match. Du kan titta på matchen från valfri enhet.

  • 1. Gå till Bet365 och skapa ett konto
  • 2. Sätt in minst 50 kronor
  • 3. Streama Real Sociedad – FC Barcelona!

Titta på Real Sociedad – Barcelona: TV

Matchen TV-sänds i Sverige, och kanalen som visar Real Sociedad – Barcelona i vårt avlånga land är Sportkanalen. Där kan du titta på matchen direkt på TV.

Kommentatorerna till matchen är Christopher Kviborg och Marcelo Fernández, som båda synts till bland annat i Eurotalk då och då.

Råkar du sakna kanalen som sänder matchen kan du titta på din Real Sociedad – Barcelona live stream från dator till TV med hjälp av en HDMI-kabel.

  • TV: Sportkanalen
  • Avspark: 16:00 lördag 14 december

Inför matchen

För oss svenskar är den här matchen naturligtvis extra intressant med tanke på att Alexander Isak tillhör ”La Real”. Isak har dock ännu inte lyckats ta någon startplats i laget, och väntas som vanligt inleda på bänken. Men räkna med ett inhopp sista 20 minuterna, eller så.

Real Sociedad ligger fyra i La Liga, och får börja anses vara en seriös utmanare till att ta en Champions League-plats. Åtminstone topp sex och Europa League känns fullt rimligt.

FC Barcelona ligger först i La Liga, och även om spelet varit knackigt och fansen varit kritiska så har man nästan snittat tre mål per match. Man har dessutom, likt Real Madrid, en match mindre spelad. De två lagen möts nästa onsdag. Här kan ni läsa om hur ni gör för att streama El Clásico live.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2494 Artiklar