Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 25 aug, 2017

Real Madrid – Valencia: La Liga stream

Som vanligt är spanska La Liga ett hett samtalsämne när man pratar om europas hetaste ligor. Det är inte speciellt konstigt då La Liga innehåller flera världslag.

Till exempel så bjuder La Liga på matcher från stora lag som Real Madrid, FC Barcelona, Valencia, och Atletico Madrid.

Två av dessa stora lag kommer att spela match i helgen. Det är då Real Madrid som tar emot Valencia på sin hemmaarena. Matchen kommer du att kunna streama med hjälp av oss. Vi kommer nämligen ge tips på Real Madrid – Valencia live stream på nätet.

bet365 stream la liga

  • Avspark: Den 27 augusti, kl. 22:15
  • Arena: Santiago Bernabeu
  • Vart sänds matchen: bet365

Se matchen live på följande vis!

Att börja streama La Liga är något som inte alls är svårt. Detta om du hittar till en sida som väljer att sända matcherna utan kostnad.

Det är möjligt att göra hos en kombinerad betting- och streamsida. Ett exempel på en sådan sajt är bet365. Där har de under en längre period sett till att förse sina spelare med La Liga live streams.

Det innebär att du kan starta din live sändning mellan Real Madrid – Valencia helt utan problem eller kostnad.

Det är däremot ganska viktigt att du är en aktiv spelare. Det är nämligen bara dessa som har chansen att starta live streams hos bet365.

Att vara en aktiv spelare innebär att du bevisar för bet365 att du gärna spelar på odds samtidigt som du tittar på fotboll eller annan sport.

Det gör du genom att ha minst 50 kronor på ditt konto. Dessa pengar är till för dig att spela på odds. Titta samtidigt på live streams från La liga.

Att streama Real Madrid – Valencia tycker vi är perfekt. Då slipper du lägga pengar på live streams, men ändå ha chansen att följa med i några av europas bästa ligor inom fotboll.

santiago bernabeu stadion

Snabbt om Real Madrid – Valencia

Inför matchen i spanska La Liga så är det självklart Real Madrid som hålls som favoriter. De har tidigare imponerat och visat tecken på god form. Inte minst när de spelade El Clasico mot FC Barcelona i Supercopa.

Real Madrid vann då matchserien mot FC Barcelona, och visade upp för hela Spanien att de är landets bästa lag.

Valencias glansdagar på mitten och slutet av 00-talet ser ut att vara slut. Laget har haft problem med att placera sig bland de bästa lagen i La Liga på senare år.

Dessutom hjälps inte Valencia av att matchen kommer att spelas på Santiago Bernabeu i Madrid.

Vårt speltips blir därför en klockren etta på att Real Madrid går som segrare ur kampen.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar