Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 7 apr, 2016

Real Madrid tar emot Eibar i ligan live stream

Det var nog många neutrala fotbollsanhängare som gladdes åt Real Madrids seger i förra helgens El Clásico. Segern innebar att de båda Madridklubbarna kunde knappa in på serieledande Barcelona, som tidigare sett ut att jogga hem med ligatiteln. Nu finns det hopp om att det blir ett titelrace värt namnet i årets La liga.

Det är givetvis ett Real Madrid med gott självförtroende, som tar sig an Eibar på lördagen. Zidanes mannar har radat upp fem raka ligasegrar, sedan den tunga derbyförlusten mot Atlético, och man har goda chanser att förlänga denna svit på lördagen.

Eibar har gjort en stark säsong, och ligger inför helgens omgång på nionde plats i La Liga. I de senaste omgångarna har man dock varit ur slag. Faktum är att laget inte vunnit på sina sju senaste försök. Senast förlorade man med 2-1, hemma mot Villarreal.

När Real Madrid och Eibar möttes tidigare under säsongen vann det vitklädda huvudstadslaget med 2-0, efter mål av Gareth Bale och Cristiano Ronaldo. Givetvis är Real Madrid storfavorit att förlänga sin fina segersvit i denna match.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1706 Artiklar