Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 9 jan, 2017

Real Madrid – Sevilla: Madrid mot till kvartsfinal?

Det blir bara färre och färre lag kvar i spanska Copa del Rey. I nästa spelomgång så ska flera lag sållas bort. Närmare bestämt hälften. När det kommer till Real Madrid, så kommer de att få kämpa emot Sevilla.

Detta är en den andra matchen som kommer att spelas. Förra matchen slutade 3-0 för Real Madrid, och det ser nu väldigt mörkt ut för Sevilla.

Chansen att Sevilla nu skulle vända deras interna tabell är mycket liten, och egentligen ingen förväntar sig att Sevilla ska vinna med minst 3-0 för att kunna slå ut Real Madrid i en förlängning eller på straffar.

Avspark: den 12/1-2017, klockan 21:15
Arena: Ramon Sanchez Pizjuan
Visas hos: Bet365 live streams & Unibet TV

Ett nytt El Clasico?

Det är inte säkert, men många spanjorer har redan noterat att två nya möten mellan FC Barcelona och Real Madrid kommer vara möjliga. För att detta ska ske behöver båda lagen lyckas ta sig vidare till kvartfinaler i Copa del Rey.

Real Madrid verkar, om inte Sevilla gör en jättematch den 12 januari att gå vidare. Samtidigt som FC Barcelona måste vinna på hemmaplan mot Bilbao med minst 2 mål.

Då går båda lagen vidare, så möts de i nästa omgång av Copa del Rey. Vilket lär bli matcher som många i Spanien, Sverige, och hela Europa kommer att vilja se.

Det är alltid många som är ute efter att se El Clasico live, vilket är möjligt när de spelar i Copa del Rey.

Det är alldeles för tidigt att spekulera kring nästa match i den spanska cupen. Först och främst måste Real Madrid klara uppgiften att försvara sin ledning av 3 mål inför nästa match på Ramon Sanchez Pizjuan.

Se Copa del Rey

Den spanska cupen – Copa del Rey kommer du att kunna se på nätet. Det gäller alla matcher som spelas. Det innebär att du kan både streama Real Madrid och FC Barcelona med vår hjälp.

Logga in, eller skapa ett nytt spelkonto inne hos Unibet eller Bet365. Det kommer att snabbt ge dig möjligheten att se alla deras viktiga matcher i den spanska turneringen.

Det är inte bara Copa del Rey du kan få tillgång till. Inne hos t.ex. Bet365 livestreaming så täcker de upp de allra flesta matcher inom La Liga.

Ett konto där, och du har verkligen alla förutsättningar för att kunna streama fotboll från Spanien helt . Det passar perfekt för dig som är en supporter till något av de professionella lagen från den spanska ligan. Eller för dig som bara älskar fotboll och vill följa några av de bästa ligorna i världen.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1237 Artiklar