Getafe tar emot formstarka Real Madrid – live stream

Real Madrid väckte, för ett par veckor sedan, nytt liv i La liga-toppen när man besegrade Barcelona på Camp Nou. Sedan dess har man dessutom hunnit köra över Eibar med 4-0, samtidigt som Barcelona förlorade mot Real Sociedad. Detta innebär att det har tätat till sig i toppstriden, och trean Real Madrid har nu endast en poäng upp till grannen Atlético, och fyra poäng upp till Barcelona.

Vände mot Wolfsburg

I tisdags vände man dessutom sitt 0-2-underläge i Champions League-slutspelet mot Wolfsburg. Stor hjälte blev Cristiano Ronaldo, som sänkte tyskarna med ett hattrick.

Getafe ligger för tillfället näst sist i tabellen, och är i stort poängbehov för att undvika nedflyttning till nästa säsong. Getafe har inte visat upp någon fin form på sistone och har två raka 0-2-förluster i bagaget. Faktum är att man inte vunnit någon av sina tolv senaste ligamatcher.

Senast lagen möttes var Real Madrid överlägsna och vann med 4-1 hemma på Santiago Bernabéu. Med tanke på hur lagen presterat på sistone ligger ett liknande resultat nära till hands även i helgen.