Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 15 apr, 2016

Getafe tar emot formstarka Real Madrid – live stream

Real Madrid väckte, för ett par veckor sedan, nytt liv i La liga-toppen när man besegrade Barcelona på Camp Nou. Sedan dess har man dessutom hunnit köra över Eibar med 4-0, samtidigt som Barcelona förlorade mot Real Sociedad. Detta innebär att det har tätat till sig i toppstriden, och trean Real Madrid har nu endast en poäng upp till grannen Atlético, och fyra poäng upp till Barcelona.

Vände mot Wolfsburg

I tisdags vände man dessutom sitt 0-2-underläge i Champions League-slutspelet mot Wolfsburg. Stor hjälte blev Cristiano Ronaldo, som sänkte tyskarna med ett hattrick.

Getafe ligger för tillfället näst sist i tabellen, och är i stort poängbehov för att undvika nedflyttning till nästa säsong. Getafe har inte visat upp någon fin form på sistone och har två raka 0-2-förluster i bagaget. Faktum är att man inte vunnit någon av sina tolv senaste ligamatcher.

Senast lagen möttes var Real Madrid överlägsna och vann med 4-1 hemma på Santiago Bernabéu. Med tanke på hur lagen presterat på sistone ligger ett liknande resultat nära till hands även i helgen.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1296 Artiklar