Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 15 apr, 2016

Barcelona tar sig an Valencia – live stream

Barcelona är verkligen inne i en jobbig period just nu. Det började med den tunga förlusten i El Clásico för två veckor sedan. I omgången efter förlorade man mot Real Sociedad med 1-0 på bortaplan, ett lag som katalanerna brukar ha svårt för. Dessa två förluster, samtidigt som de jagande Madridklubbarna vunnit sina matcher, har väckt liv i den tidigare så döda toppstriden.

Åkte ur Champions League

Som om inte detta var nog åkte Barcelona ut Champions League-slutspelet på onsdagskvällen, efter att ha förlorat med 2-0 borta mot Atlético Madrid i kvartsfinalens returmöte.

Valencia har haft en fruktansvärt tung säsong och ligger på fjortonde plats i La liga. Gary Neville fick erfara att tränarjobbet inte är något enkelt jobb, och fick sparken efter att ha radat upp förluster.

Senast lyckades man dock vända sin dåliga form, när man slog Sevilla med 2-1, efter att Alvaro Negredo avgjort mötet på tilläggstid. När lagen möttes tidigare under säsongen lyckades Valencia få med sig en poäng, efter att ha spelat 1-1.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar