Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 16 dec, 2012

Athletico Madrid kan skaka Barcelona på Camp Nou

Athletico Madrid gör en av sina bästa säsonger på länge i La Liga – och man har i Falcao en av världens för tillfället bästa anfallsspelare.

För närvarande ligger man på en meriterande andraplats i tabellen, sju poäng bakom Barcelona som ikväll tar emot Athletico hemma på Camp Nou.

Tvåan har vid en eventuell seger knappat in viktiga poäng i jakten på guldet och en som tror att Madrid-laget har en bra chans ikväll är deras förre spelare Milinko Pantic.

– Finns det något lag som kan vinna i Barcelona så är det Diego Simeones män (Athletico), säger Pantic till spanska AS.

Pantic själv gjorde 107 matcher för huvudstadslaget under 90-talet och har en gång gjort fyra mål på just Camp Nou mot Barcelona.

– Jag tycker att det vore bra för spansk fotboll om Athletico vann matchen. Barca är spektakulära och har så mycket mer än bara Messi. Men vi har Falcao som just nu är en av de topp-tre bästa spelarna i världen.

Barcelona – Athletico Madrid: Avspark ikväll 21:00 på Camp Nou

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar