Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 16 apr, 2018

Växjö Lakers – Skellefteå AIK: Live stream & speltips i SHL-final 2018

Nu är vi äntligen framme vid finalen av SHL 2018. Lagen som lyckats ta sig till final är inga mindre är Skellefteå AIK (SAIK) och Växjö Lakers. Två lag som nu kommer göra upp i bäst av 7 matcher för att sedan kunna vinna SM-guld i ishockey.

Vi hjälper dig här med tips för att streama Växjö – Skellefteå AIK. Vi kommer därför hjälpa dig att hitta en live stream inför SHL-finalen 2018. Vi kommer även reda ut hur du kan sända matcherna mellan Skellefteå AIK – Växjö live.

Som grädde på moset så kommer vi även att att hjälpa dig med ett speltips. Detta speltips kommer ge dig klarhet i hur vi tror finalen kommer sluta. Dessutom visar vi dig även vägen till den sajt som erbjuder bäst odds på SHL-finalen 2018.

Se Skellefteå – Växjö stream

Att intresset över att se ishockey live i Sverige ökar naturligtvis under SHL-slutspelet. Där finalen nästan allt får bäst tittarsiffror både på TV och via live streaming online.

Det är inga konstigheter som gäller för att kunna sända Skellefteå – Växjö live stream på nätet. Som vanligt så är det Cmore som kan hjälpa dig att sända matcherna online.

Det kommer även finnas möjligheter att streama Växjö – Skellefteå hos Cmore. Detta om du är en ny medlem som för första gången använder live streaming hos tjänsten. Då kan du hämta ett erbjudande där du kan se sport.

Deras erbjudande kommer att låsa upp deras nya intiativ – Sportkanalen. Där kommer möjligtvis sända Skellefteå – Växjö stream.

Vill du vara säker på att kunna streama alla finalmatcher mellan Skellefteå – Växjö så rekommenderar vi dig istället till deras abonnemang. Detta abonnemang låter dig få alla matcher i SHL, HockeyAllsvenskan, Allsvenskan, Superettan & mycket mer. Perfekt för dig som vill hänga med inom svensk ishockey & fotboll.

Ett sådant abonnemang kommer kosta dig 449 kr i månaden.

  • Gå till CMore
  • Bli medlem
  • Hitta dina SHL-final streams
  • Börja streama Skellefteå – Växjö

nordicbet i shl

Vart sänds SHL-final på TV

Det är inte bara via live streams som du har möjlighet att se finalmatcherna i SHL 2018. Det kommer självklart även sända Växjö – Skellefteå på TV.

När det kommer till vilken kanal som sänder Växjö – Skellefteå AIK i finalerna så är det TV4/Cmore som kommer hjälpa dig med direktsändningarna.

Finalerna kommer bl.a. att sändas på följande TV-kanaler: TV12, Cmore Hockey, Cmore Sport & TV4.

Gå gärna vidare till Cmore för att se vart Skellefteå – Växjö sänds på TV under den dagen som du vill se matcherna.

slutspel i shl 2018 - resultat

Speltips & bästa oddsen

Inför slutspelsmatcherna i SHL så har vi på Sportal.se försökt oss att tippa hockeyn. Detta har vi gjort inne hos NordicBet. En sida som erbjuder de bästa oddsen i SHL-finalen mellan Växjö – Skellefteå 2018.

Hos NordicBet så utlovar man inte bara bäst odds på finalen, utan även massor av kampanjer, bonusar och free bets. Perfekta gåvor att när du ska spela på Växjö – Skellefteå med odds.

Har du, likt som oss, en gissning på vilket lag som vinner SM-guldet 2018 i ishockey så rekommenderar vi dig helt klart att lägga ditt speltips, och därmed ha chansena att vinna pengar på betting.

Om du inte riktigt har koll på vilka odds som du vill spela på under SHL-finalen. Då kan du rygga vårt speltips med hela

Vi kommer nämligen på att oddsen för att att Skellefteå AIK ska vinna finalmatcherna med totalt 4-2 i matcher. De odds som vi spelar på är uppe i hela 6.50 i skrivande stund hos NordicBet.

Det är ett betting tips som vi kommer kunna ha under hela finalspelet, eller åtminstone levande ett längre tag.

Gå gärna vidare till NordicBet för att börja spela på Växjö – Skellefteå odds. Där kommer du hitta spel & betting på massor av olika utgångar. Vilket lag som vinner SM-guld, vilket lag som gör mest mål, eller andra roliga och smart tips på SHL-finalen 2018.

Spelschema finaler SHL 2017-18

17 april 19:30: Växjö Lakers – Skellefteå AIK

19 april 19:30: Skellefteå AIK – Växjö Lakers

21 april 15:15: Växjö Lakers – Skellefteå AIK

22 april 15:00: Skellefteå AIK – Växjö Lakers

24 april 19:30: Växjö Lakers – Skellefteå AIK

26 april 19:30: Skellefteå AIK – Växjö Lakers

28 april 15:15: Växjö Lakers – Skellefteå AIK

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar