Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 20 maj, 2018

USA – Kanada: Bronsmatch – Stream & tips

Den andra matchen som kommer spelas i ishockey-VM 2018 är mellan Kanada – USA. En bronsmatch som kommer avgöra vilket av de två nordamerikanska länderna som kniper en medalj.

USA åkte ut mot Sverige efter en ordentlig överkörning i semifinal 1. Andra floppen från Nordamerika kom från Kanada som snöpligt åkte ut mot Schweiz.

Det kommer självklart även spelas en final där Tre Kronor medverkar under VMs sista dag. Vi kommer både visa vart du kan streama Sverige – Schweiz live, samt bronsmatchen mellan USA – Kanada.

  • Matchstart: 16:15
  • Arena: Royal Arena
  • Stream: bet365
  • TV-kanal: TV3

Streama USA – Kanada

För att ladda upp inför finalen mellan Tre Kronor – Schweiz så kan du se bronsmatchen. Du kan se USA – Kanada stream hos bet365. Denna tjänst kommer även låta dig se den VM-final som väntar.

För att kunna streama hockey VM & final så behöver du ett konto hos bet365. Detta konto behöver du i sin tur ha 50 kronor på. Det är nämligen en insättning att spela odds för som krävs för att du kan sända matchen live.

Du kommer kunna hitta din USA – Kanada stream bland den live streaming som bet365 har. Det kommer inte kosta dig något att starta matchen. Däremot kan du spela på odds för att vinna pengar och streama bronsmatchen i VM .

  • Gå till bet365
  • Skapa konto
  • Sätt in 50 kr
  • Streama USA – Kanada

Tips på live odds

Inne hos bet365 så kan du även spela på odds som finns. Det är extra roligt att se en match i ishockey VM om du väljer att betta på matcherna. Då kan det bli dubbel glädje om t.ex. Tre Kronor skulle bli vinnare i VM 2018.

Vårt speltips kommer att landa på att Kanada vinner bronset. Detta kommer spela på inför bronsmatchen.

Vill du rygga vårt tips så kan du använda samma odds som vi.

Odds: Kanada vinner matchen (1.95)
Bettingsida: bet365

Uppdaterat: 10:02

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1237 Artiklar