Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 8 maj, 2018

Tre Kronor – Österrike: Inför, live stream & speltips

På onsdag kväll, 20:15, spelar våra svenska Tre Kronor mot Österrike på Royal Arena. Läs allt inför matchen här.

Vi uppdaterar både med speltips, samt råd om hur du kan streama Sverige – Österrike live online.

Se Sverige – Österrike stream 9/5

Det är mycket enkelt att streama ishockey-VM 2018. Allt du behöver göra för att se Sverige – Österrike live är att skapa ett konto på Bet365, och där göra en insättning på minst 50 kronor. Då har du tillgång till alla matcher i ishockey-VM, och dessutom samtlia fotbollsmatcher från Serie A, La Liga och Bundesliga.

  • Match: Sverige – Österrike, gruppspelsmatch 4 av 7
  • Datum & tid: Onsdag den 9 maj, 20:15
  • Arena: Royal Arena, Köpenhamn
  • Stream: Bet365

Tre Kronor med bra start på hockey-VM

Sverige har gjort en stark start på ishockey-VM, och är tillsammans med Ryssland ensamma om att ha tagit full pott efter tre omgångar. Även Finland kan utföra samma bedrift, om de vinner mot Norge ikväll, tisdag.

Tre Kronor inledde alltså VM med att krossa Vitryssland med 5-0, och följde sedan upp med en dramatisk seger över Tjeckien. I den tredje gruppspelsomgången var det återigen dags för överkörning – 4-0 mot Frankrike.

Österrike har förlorat båda sina två inledande matcher. Först åkte man på en övertidsförlust mot Schweiz, och sedan blev det torsk med hela 0-7 mot Ryssland. Under tisdag eftermiddag (16:15) möter man Slovakien, som också står på 1 poäng så här långt.

Speltips

Österrike har inte haft någon övertygande start på sitt mästerskap. Övertidsförlust mot Schweiz är inget att hurra över, och att sedan förlora matchen därpå med 0-7 är direkt knäckande.

Under tisdagseftermiddagen spelar Österrike match igen, mot Slovakien, och det återstår att se hur det går då. Oavsett utgång av den matchen kommer Österrike till Sverige-mötet med en dags mindre vila än svenskarna, vilket kan vara ytterligare en faktor som talar i Sveriges favör.

Att Sverige har ett klart bättre lag än österrikarna är det inget snack om, och oddset 1.04 på svensk seger inom ordinarie tid vittnar om det.

Vi tror att Sverige gör proceduren kort, och straffar Österrike direkt. Vi spelar Sverige -1.5 under första perioden, vilket innebär att Sverige leder med minst 2 mål efter period 1. Detta till oddset 1.85 på Bet365.

  • Tips: Sverige -1.5 (första perioden) = Sverige att leda med minst 2 mål efter första perioden
  • Odds: 1.85, Bet365

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar