Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 7 maj, 2018

Tre Kronor – Frankrike: Inför, live stream & speltips

Tre Kronor möter Frankrike ikväll klockan 20:15 på Royal Arena i Köpenhamn. Läs allt inför matchen här.

Tre Kronor har inlett VM starkt

Tre Kronor har fått en fin start på ishockey-VM i Danmark. Svenskarna inledde med att utklassa Vitryssland, och följde sedan upp det med en dramatisk och välförtjänt seger mot den stora hockeynationen Tjeckien. Sverige är tillsammans med Ryssland (som delar grupp med Sverige) och Finland (som spelar i Grupp B) ensamma om att stå på 6 poäng efter två omgångar.

Nu är det dags för Sveriges tredje gruppspelsmatch att ta vid, och Frankrike står för motståndet. I sin senaste match utklassade Frankrike, likt Sverige, Vitryssland. I matchen dessförinnan däremot gick det sämre för fransmännen. Ryssland bjöd på en lektion i hur ishockey skall spelas, och vann med hela 7-0.

Nästa match spelar Sverige mot Österrike. Du kan redan nu läsa om hur du kan se Sverige – Österrike stream direkt på internet.

Sverige – Frankrike 7/5 stream

Det är väldigt lätt att streama ishockey-VM 2018. Det enda du behöver göra för att se Sverige – Frankrike live är att skapa ett konto på Bet365, och där sätta in minst 50 kronor. Då får du tillgång till alla matcher i ishockey-VM, och även alla fotbollsmatcher från Serie A, La Liga och Bundesliga.

  • Match: Sverige – Frankrike, gruppspelsmatch 3 av 7
  • Datum & tid: Måndag den 7 maj, 20:15
  • Arena: Royal Arena, Köpenhamn
  • Stream: Bet365

Speltips

Frankrike vann visserligen stort mot Vitryssland senast, men det säger mer om Vitryssland än om Frankrike. När fransmännen ställdes mot en motståndare av rang, Ryssland, föll man pladask och förlorade med 0-7.

Vi har svårt att se annat än att även Tre Kronor, som stått för ett imponerande VM så här långt, utklassar Frankrike. Vi spelar Sverige -3.5 = Sverige att vinna med minst 4 mål. Detta till oddset 1.78 på Bet365.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar