Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 24 sep, 2019

Titta på Leksand – Brynäs: TV & live stream

Vi är många som kommer att vilja streama Leksand – Brynäs i SHL. Här visar vi dig hur du gör för att titta på matchen.

Det allra roligaste när du ska titta på ishockey är givetvis att kolla matchen på plats, men det är inte alltid möjligt. Det är dock väldigt lätt att titta på Leksand – Brynäs online på nätet, och det går även att se matchen på TV.

I den här artikeln går vi igenom hur du enklast bär dig åt för att live streama Leksand – Brynäs, så att du får se denna viktiga match från SHL även om du inte har biljett till arenan. Vi berättar även var den TV-sänds. Scrolla vidare och se!

Vill du titta på ishockey? Gör det på Bet365!

Streama hockey och spela på Leksand – Brynäs på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama Leksand – Brynäs

Det är väldigt enkelt att streama Leksand – Brynäs live på internet. Allt du behöver för att kolla på matchen direktsänt på nätet är ett konto på CMore, där matchen visas. Skaffa det och titta när Leksand och Brynäs gör upp om bra placeringar i Svenska Hockeyligan.

Det går att titta på din Leksand – Brynäs live stream från vilken plattform du vill. Titta på matchen direktsänt från mobil, dator eller surfplatta.

Du får se matchen med HD-kvalitet och bra ljud, och kommentatorerna är alltid Johan Edlund och Johan Tornberg. På CMore kan du se alla matcher från SHL. Du kan bland annat streama Färjestad – Malmö Redhawks.

  • 1. Skapa ett konto på cmore.se
  • 2. Välj C More All Sport
  • 3. Streama Leksand – Brynäs live (avspark 19:00 24 september)

Titta på Leksand – Brynäs på TV

Den kanal som visar Leksand – Brynäs är C More Hockey, och där kan du således titta på matchen via TV-sändning. Ratta in kanalen från din TV-box och njut av hockey av högsta kvalitet.

Saknar du kanalen men ändå vill se matchen på TV kan du koppla in sändningen på TV-skärmen ändå med hjälp av en HDMI-kabel, Chromecast eller annat verktyg.

  • TV-kanal: C More Hockey
  • Sändningsstart: 18:45

Inför matchen

Leksand ar inlett säsongen ganska bra, och ligger efter fyra omgångar på 5:e plats med 7 poäng. För Brynäs ser det något sämre ut, då man står på blott 4 pinnar. Brynäs har dock spelat en match mindre, och kan således komma ikapp – och förbi tack vare målskillnad – Leksand när slutsignalen för den här matchen går.

Både Leksand och Brynäs kommer senast från förluster, Leksand mot HV71 och Brynäs mot Färjestad. Leksand förlorade dock på straffar.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2520 Artiklar