Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 15 sep, 2017

SVT sänder NHL – Ny satsning

Det har nu blivit klart att SVT kommer att börja sända hockey från världens bästa liga – NHL. Detta innebär att du kommer att få se flera matcher från NHL . Både via streams och på din TV.

Under en period framöver så kommer SVT att sända matcher från NHL. Det ser i dagens läge ut som att SVT kommer få rättighter att sända en match i månaden från NHL.

Många i Sverige tycker att detta är ett mycket glädjande besked. Att kunna se NHL är inget vi är vana vid. Senaste gången som SVT erbjöd sina tittare på NHL-hockey var för ungefär 30 år sedan.

Månadens match

Det kommer att erbjudas minst en match i månaden inne hos SVT. Exakt vilka matcher som kommer att sändas från NHL är inte riktigt redogjort.

Däremot har de gjort klart om matcher som SVT kommer att visa nu sex månader framöver.

Vilka hockeymatcher som du kan streama från NHL hos SVT kan du läsa om här nedanför. Där har lagt fram det schema med matcher som SVT kommer att sända live.

  • 7 okt: New Jersey Devils – Colorado Avalenche (20:00 på SVT 2)
  • 4 nov: Ottawa Senators – Las Vegas Black Knights (20:00 på SVT 2)
  • 16 dec: Boston Bruins – New York Rangers (23:00 på SVT 2)
  • 13 jan: Pittsburgh Penguins – Detroit Red Wings (19:00 på SVT 2)
  • 11 feb: Dallas Stars – Vancouver Canucks (22:00 på SVT 1)
  • 4 mars: Anaheim Ducks – Chicago Blackhawks (22:00 på SVT 2)
  • April: Ännu oklart
  • Maj: Ännu oklart

Missa heller inte att det kommer spelas premiärmatcher i SHL denna helgen!

Mer hockey att se live!

Självklart är det stort intresse av att se NHL i Sverige. Ishockey är nämligen en av de sporter som vi i Sverige allra helst vill kunna streama eller se på TV.

Därför tycker vi att SVTs nya satsning är perfekt. Den kommer låta oss att se flera matcher från den bästa hockeyligan i världen.

Du kan självklart läsa mer om live streams inom ishockey inne hos oss på Sportal.se. Då rekommenderar dig vidare till alla våra hockey streams från NHL, SHL & CHL.

Där kan du hämta mer information om hur du kan sända hockey från den liga eller turnering som du är mest intresserad av.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1237 Artiklar