Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 20 maj, 2018

Streama Sverige – Schweiz: Se Tre Kronors final i hockey VM

Tre Kronor når återigen till final i ishockey VM. Under 2018 kommer Sverige – Schweiz göra upp om guldet. Missa inte finalen. Här hjälper vi dig med att streama Sverige – Schweiz & live.

 • Matchstart: 20/5, kl. 20:15
 • Arena: Royal Arena

Enligt oss är live stream det bästa knepet för att kunna se VM finalen i ishockey. Läs våra tips om hur & vart du sänder matchen. Dessutom kommer vi dela med oss med ett speltips med lite odds från matchen.

Du kan se Sverige – Schweiz live stream inne hos bet365. Din sändning kommer vara kostnadsfri. Du som har skapat ett konto och gjort en insättning på minst 50 kr att spela odds med kan streama VM-finalen i ishockey 2018

Sverige – Schweiz stream: Final 2018

Att sända Tre Kronor – Schweiz stream online är enkelt. Det du behöver bara ha klart för dig är hur, när och vart finalen i ishockey VM sänds. Har du en mobil, dator eller iPad så rekommenderar vi dig till live streaming.

Inne hos bet365 kan du titta på Sverige – Schweiz stream helt . Du som vill se finalen behöver bara ha ett konto med minst 50 kronor inladdat på. Dina pengar kommer inte användas för att se Schweiz – Schweiz stream online. Istället kan du använda de för att spela på odds inför matchen.

Streama i mobil, dator & TV

 • Gå till bet365
 • Skapa konto
 • Sätt in 50 kronor att spela för
 • Streama Tre Kronor – Schweiz online

Om du skulle vilja se finalen i full HD, och med svenska kommentatorer så finns även Viaplay. Denna tjänst kommer likt som bet365 att streama Sverige mot Schweiz. Denna sändning är däremot inte . Den fungerar oavsett om du vill se finlen live via mobil eller iPad. Det fungerar även att se via TV och dator.

Nedan följer steg för att streama ishockey VM med Viaplay.

Streama i HD med Viaplay

 • Skapa konto hos Viaplay
 • Köp premium för 399 kr i månaden
 • Sänd VM-final i ishockey online

Höjdpunkter Schweiz – Sverige: Ishockey VM 2018

Trots bra taktik från Schweiz, så hade de inte vad som krävs för att slå de stolta Tre Kronorna. De dominerade matchen från minuten 1, till slutsignal.

Här ser du en video från den match som Tre Kronor tidigare spelade mot Schweiz i hockey VM. En gruppspelsmatch som Sverige vann med 3-5. Bra uppladdning inför finalen den 20 maj!

Vart sänds matchen på TV?

Matchen kommer sjkälvklart även sändas på svensk TV. Den kanal i som kommer sända Schweiz – Sverige är TV3. Denna kanal har under hela turneringen valt att sända matcher från VM. Självklart gör de inget undantag för den final som nu Tre Kronor kommer spel i.

 • VM-finalen sänds på: TV3
 • Sändningsstart: Cirka 19:00

Inför Sveriges match mot Schweiz kommer det finnas ett försnack i vanlig ordning. Detta för att klämma ut allt viktigt inför matchstarten och nedsläppet.

Påväg mot ett nytt VM guld 2018?

Efter att Tre Kronor kört över USA i semifinalen med 6-0, ser vi mycket ljust mot finalen mot Schweiz. Det blev inte Kanada som troligen många hade tippat på förhand. Schweiz har imponerat stort och har kört ut både Finland och Kanada i detta finalspel.

Stort utropstecken för semifinalen mellan Schweiz – Kanada är målvakten. Den schweiziska målvakten storspelade, och var en stor anledning till att Kanada blev utslgna.

Med tanke på det tidigare resultat som spelades mellan Schweiz – Sverige i VM så borde Tre Kronor vara helt klart favoriter. Det har däremot både Finland och Kanada och varit när man mött Schweiz.

Speltips & live odds

Sverige är obesgrade under VM 2018 i ishockey, och vi tror inte att Schweiz kommer bryta den trenden. Filip Forsberg och Viktor Arvidsson visade upp fin ishockey mot USA när man vann under lördagen.

Det är ingen skräll att spelbolagen håller Sverige som favoriter när man spelar mot Schweiz. Vi både tror och hoppas att spelbolagen synar finalen rätt, och att Tre Kronor försvarar sitt VM-guld även under 2018.

Tips: Sverige vinner VM-guld
Odds: 1.52
Spelsida: Unibet

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar