Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 13 maj, 2019

Sverige – Norge: Live stream, odds & speltips

Ikväll är det dags för ett nordiskt möte i ishockey VM 2019 mellan Sverige – Norge. Om du vill kunna streama matchen, eller få tips på vilka odds vi kommer betta på. Då kan du läsa vidare i denna artikeln för få all info som krävs.

Att kunna se Sverige – Norge stream i hockey VM är det nog många som vill göra. Det är ingen hemlighet att det finns rivalitet mellan just Norge och Sverige. Inte minst gällande vintersporter.

Därför kommer vi ge dig ett speltips inför Sverige – Norge. Där kan du läsa om våra tankar kring matchen som väntar under den 13 maj. Tror du att Tre Kronor kan ta sin andra seger i turneringen?

Streama alla matcher från ishockey-VM 2019

Sätt in pengar & börja streama sport live!

Streaming kräver finansierat spelkonto. Spela ansvarsfullt. Regler & villkor gäller. 18+

Streama Sverige – Norge i hockey VM

För att kunna sända Sverige – Norge live stream online så kan du välja på lite olika sidor på nätet. Inte minst så kommer du kunna välja de bettingsidor som blandar både live streaming och odds på samma sida.

Inne hos bet365 så kommer man att streama Sverige – Norge live. Dessutom så kommer du kunna spela på några av de bästa oddsen på nätet.

För att kunna se hockey VM streams hos bet365 så behöver du knappast anstränga dig något speciellt. Det som krävs är att du har ett konto på sidan. Detta konto behöver du sedan förse med minst 50 kr i saldo. Det är nämligen ditt saldo som avgör om du kan streama Sverige – Norge, eller andra sport streams som du kan hitta inne hos bet365.

  • Gå till bet365
  • Skapa konto & gör insättning
  • Streama Sverige – Norge i hockey VM 2019

Det går även att sända Sverige – Norge stream gratis på nätet. Den sida som du då kan ta hjälp av är ingen mindre än SVTplay. Där kommer man att visa matchen helt gratis. Detta med tanke på att man är public service. Det är med andra ord ingen kostnad som du behöver betala för att se Sverige – Norge live hos SVT.

Behöver du mer information om hur du kan se ishockey streams så kan du kolla in vår länk här.

Speltips & odds

Den 13 maj så kommer Sverige och Norge spela match i gruppspelet i ishockey VM. Sverige är som vanligt superfavoriter att vinna matchen. Därför känns det inte som att ett speltips på en seger för Tre Kronor känns speciellt spelvärt. Speciellt inte när oddset ligger endast på 1.030 (i skrivande stund) på det speltipset.

Istället så gäller det för oss att hitta andra, mer värdefulla odds inför Sverige – Norge som vi kan spela på.

Vi kommer därför ha ett speltips med odds från enbart den första perioden. Där tror vi att Sverige kommer gå på knock out direkt. Därför tror vi att det är den period som kommer innehålla allra flest mål

Norge har inlett ishockey VM helt okej, trots att man inte tagit sin första poäng. Norges 12-4 i målskillnad vittnar om problem i defensiven. Däremot har Norge spelat sina matcher mot svåra motstånd i form av Tjeckien och Ryssland. Poäng mot Sverige eller Schweiz är ett måste för att avancera mot finalspelet.

Sverige imponerade inte särskilt mot Tjeckien i premiären. Däremot sopade man banan med ett svagt Italien senast med 8-0. Trots förlusten mot Tjeckien finns det inget som tyder på att Tre Kronor slarvar bort sin kvartsfinalsplats med hela 20 NHL-spelare i truppen. Fler kan vara på ingång.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1237 Artiklar