Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 2 jan, 2018

Streama Sverige – Slovakien

Vi har äntligen lämnat gruppspelen i JVM 2018 i hockey, och ser nu fram mot den kvartsfinal mellan Sverige – Slovakien som väntar. Matchen kommer du att kunna streama live den 3/1, klockan 00:00.

Faktum är att du kan se Sverige – Slovakien stream online. Det är nämligen SVT som kommer hjälpa dig med att sända matchen. Där erbjuder man alla Sveriges matcher i JVM 2018 .

Där kommer man självklart inte göra något undantag för den kvartsfinal som kommer spelas mellan Sverige – Slovakien. Läs gärna vidare för att se hur du kan betta & streama JVM 2018.

 • Nedsläpp: Den 3/1, kl. 00:00
 • Arena: Harbor Center, Buffalo
 • Tunering: JVM 2018
 • Streama hos: SVTplay
 • TV: SVT 2
 • Live odds & betting: Unibet

Sverige – Slovakien live stream: Kvartsfinal i JVM

¨ Det kommer kanske inte som en överrasking att både Sverige och Slovakien kvalificerade sig för kvartsfinal. Efter att Sverige vunnit sin grupp, och Slovakien hamnat på en fjärde plats i sin. Då blir det dessa två nationer som gör upp i kvarttsfinal.

Att börja streama Sverige – Slovakien i JVM 2018 är inte speciellt svårt. Det är heller inte speciellt kostsamt. Det är nämligen fullt möjligt att se Sverige – Slovakien stream . Detta ger dig chansen att kunna följa matchen live. Helt utan att betala.

Det är SVT som kommer sända matchen live. Både på nätet och via TV. De kommer som vanligt använda sig av sin streamsida – SVTPlay för dig som vill se Sverige – Slovakien via live stream. Denna tjänst är helt för alla som befinner sig inom Sveriges gränser.

Skulle du istället vilja se matchen live på din TV. Då är det istället SVT2 som du bör slå på inför det att matchen ska starta.

Inför kvartsfinalen i JVM 2018 i hockey så kommer de att ladda upp med försnack. Då kommer experter att kolla in vilka förutsättningar som finns inför hockeymatchen. Detta försnack kommer att starta 23:40. Även försnacket kan du både se via live stream och på din TV.

Här nedanför ger vi dig de tre steg som du behöver göra innan du kan streama hockey från JVM 2018 & matchen mellan Sverige – Slovakien

 • Gå vidare till SVTplay
 • Leta upp sändningen från kvartsfinalen
 • Starta Sverige – Slovakien live stream

sverige vs slovakien

Odds på svensk vinst!

Vi kommer även att dela med oss av vårt speltips. Självklart hålls Sverige som stora favoriter efter deras dominans i sin grupp.

Slovakien ligger några nivåer under Sverige. Därför ser vi egentligen bara ett möjligt alternativ att spela odds på. Nämligen att Sverige kommer vinna kvartsfinalen.

Inne hos flera spelbolag så har man redan lagt fram oddsen inför Sverige – Slovakien. Även inne hos dessa bettingsidor med odds från JVM 2018 så har man Sverige som klara favoriter.

Vi kommer att lägga ett säkert speltips på att Sverige vinner matchen hos Unibet. Där ger man oss oddset 1.08, vilket är mycket lågt. Däremot är chanser att vinna på detta speltips väldigt stor. Därför kommer vi att lägga till en svensk vinst + en annan match från finalspelet i JVM i vår kupong. Även en oddsbonus online finns att hämta för nya spelare!

 • Speltips: Sverige vinner
 • Odds: 1.08
 • Bettingsida: Unibet

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar