Skellefteå - Örebro live stream
NYHETER

Hitta en live stream på matchen mellan Skellefteå - Örebro. Vi guidar dig till marknadens bästa stream online.

Dagens toppmöte i SHL där flera placeringar i toppen står på spel. Följ den spännande matchen mellan Skellefteå - Örebro genom live stream enkelt och smidigt. Vi visar vart du hittar en live stream på Skellefteå - Örebro i riktigt hög kvalitet. Kom igång på mindre än ett par minuter med en live stream. 

Örebro har chansen på serieledning samtidigt som Skellefteå har chans att klättra upp på en femteplats i tabellen. Detta är sista omgången innan landslagsuppehållet så se till att ha en live stream igång när pucken släpps. 

Vill du titta på ishockey? Gör det på Bet365!

Streama hockey på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Live stream Skellefteå - Örebro

Vi börjar med att gå igenom hur man faktiskt startar upp en live stream på Skellefteå - Örebro. Först och främst är det bra att veta om att det är Cmore som äger rättigheterna för att sända hela SHL, inklusive slutspelet. 

  • Matchstart: Lördag 2 november kl. 18:00
  • Sänds via: Cmore hockey
  • Spelplats: Skellefteå Kraft Arena, Skellefteå

Det är alltså dit man får vända sig till ifall man vill se Skellefteå - Örebro via live stream. Först skapar man ett konto hos streamingtjänsten, sedan väljer man till deras sportpaket. Först då får man tillgång till att se SHL genom live stream.

För dig som befinner dig utomlands är det en annan streamingtjänst som gäller. Det är spelbolaget bet365 som tillhandahåller live streams i det fallet. För att kunna se hockey via live stream hos spelbolaget krävs det först att man skapar ett konto.

Sedan är det ett krav att en insättning om minst 50 kronor görs. När de två stegen är avklarade är det bara att leta upp rätt live stream och luta sig tillbaka för att njuta av det bästa svensk hockey har att erbjuda. 

Missa inte matcherna som startar 15:15

Brynäs - Frölunda: Live stream
HV 71 - Oskarshamn: Live stream
Malmö - Leksand: Live stream
Rögle - Linköping: Live stream

Örebro har chans på serieledning

Örebro har kanske inte förknippats som ett topplag tidigare år. Men annat är det i år, laget har verkligen visat att de är att räkna med. Ikväll har de till och med chansen att gå upp i serieledning om Frölunda förlorar och Rögle inte öser in mål mot Linköping. 

Skellefteå har blandat och gett, från topprestationer till riktiga bottenapp. Ikväll är det en viktig match för båda lagen och kommer med all säkerhet att bli spännande att följa via live stream. 

Se därför till att vara ute i god tid med en live stream. Välj någon av de vi nämnt högre upp i texten för att vara säker på god kvalitet och en bra streamingupplevelse. 

*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se