Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 2 nov, 2019

Brynäs – Frölunda: SHL live stream online

Kom igång enkelt och smidigt med en riktigt bra live stream på Brynäs – Frölunda. Att starta upp en SHL live stream går på mindre än fem minuter, så se till att vara redo när pucken släpps idag. Vi kommer gå igenom allt du behöver veta för att se Brynäs – Frölunda live stream.

Längre ner i texten går vi igenom steg för steg för att hitta bäst live stream. En stor fördel är att sportal enbart rekommenderar live streams på hockey som vi själva testat och har erfarenhet av. Så att du kan känna dig trygg i valet av live stream.

Vill du titta på ishockey? Gör det på Bet365!

Streama hockey på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Brynäs – Frölunda stream online

Första steget är att ta reda på vilka som sänder Brynäs – Frölunda via live stream. Som alltid när det gäller SHL är det Cmore som äger rättigheterna. Det innebär att samtliga matcher från grundserien och slutspelet visas på ett och samma ställe.

  • Nedsläpp: 2 november kl. 15:15
  • Spelplats: Monitor ERP Arena, Gävle
  • Visas hos: Cmore hockey

Skapa ett konto hos streamingtjänsten, välj sedan till deras sportpaket för att på så sätt kunna streama Brynäs – Frölunda. När det är gjort kommer du även få tillgång till alla andra omgångar av SHL. Välj enkelt vilken match du vill följa via live stream genom tablån hos streamingtjänsten.

Svårare än så är det inte att komma igång med en live stream på Sveriges bästa hockeyliga. Givetvis håller streamen hög kvalitet och erbjuder alltid tittarna svensktalande kommentatorer som tar dig igenom matchen.

För dig som inte befinner dig i Sverige för tillfället får vända sig till en annan streamingtjänst. Spelbolaget bet365 erbjuder sina spelare möjligheten till en hel del live streamad sport. Precis som ovanämnda streamingtjänst är det ett par steg en behöver ta sig igenom för att kunna streama.

Först skapar du ett konto hos spelbolaget och sedan är en insättning på minst 50 kronor ett måste. Först då får du tillgång till alla de live streams som erbjuds på sajten.

Seriens sämsta offensiv

På 15 matcher har Brynäs producerat 31 mål framåt, vilket är sämst av alla lag i hela SHL. Offensiven har varit under all kritik och mot ett lag som Frölunda är offensiven oerhört viktig.

Det märkliga är att Brynäs har en hel del namnkunniga spelare som tidigare producerat bra i SHL. Men denna säsongen är det inget alls som stämt för Gävle-laget. Matchen idag mot Frölunda kan antingen bli en riktig självförtroendeboost eller raka motsatsen.

Frölunda har en serieledning att försvara. Det är jämnt i toppen av tabellen och både Rögle och Örebro ligger på samma poäng innan lördagens matcher. Så en förlust för Göteborgarna kan straffa sig rejält rent placeringsmässigt.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar