Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 2 nov, 2019

Rögle – Linköping: Hockey stream direkt

Kolla Rögle – Linköping via live stream online, enkelt och smidigt. Vi hjälper dig att komma igång med en grym live stream på SHL på under fem minuter. Givetvis håller alla live streams vi rekommenderar hög kvalitet i både bild och ljud.

En otroligt viktigt match för Rögle som har chans att gå upp i serieledning. Mycket talar för det då motståndarna Linköping inte direkt imponerat såhär långt i grundserien. Läs mer om hur du hittar en live stream på Rögle – Linköping.

Vill du titta på ishockey? Gör det på Bet365!

Streama hockey på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Rögle – Linköping stream

För att kunna se en Rögle – Linköping live stream krävs det att du skapar ett konto hos streamingtjänsten cmore. Det är där alla matcher från SHL och HockeyAllsvenskan sänds. Det är otroligt smidigt att kunna streama alla SHL-matcher på ett och samma ställe.

Missa inte att se Brynäs – Frölunda via live stream

Skapa ett konto hos streamingtjänsten med tillhörande sportabonnemang för att få tillgång till att se Rögle – Linköping genom live stream. Det kommer garanterat att bli en spännande match att följa. Båda lagen spelar om otroligt viktiga poäng för att gå till landslagsuppehåll med så bra förutsättningar som möjligt.

  • Nedsläpp: Lördag 2 november klockan 15:15
  • Spelplats: Catena Arena, Ängelholm
  • Sänds hos: Cmore hockey

Är du utanför Sverige finns det en annan streamingtjänst att vända sig till. Spelbolaget bet365 erbjuder sina spelare en riktigt bra live stream och för att få tillgång till den krävs det att man går igenom två enkla steg.

Först skapar du ett konto hos spelbolaget, sedan gör du en insättning om minst 50 riksdaler. När det är gjort letar du bara upp den matchen du vill följa via live stream. Enkelt och smidigt.

Rögle serieledare efter lördagens omgångar?

Rögle, Frölunda och Örebro ligger inför lördagens match på 31 poäng. Frölunda möter Brynäs borta och Örebro spelar mot Skellefteå på bortais. Två relativt tuffa bortamatcher för lagen som ligger i topp.

En vinst för Rögle hemma mot Linköping kan mycket väl leda till att skåningarna tar över förstaplatsen i tabellen. Något som givetvis hade varit en skön känsla såhär innan landslagsuppehållet.

Det finns faktiskt inte mycket alls som talar för att Linköping ens ska vara nära att ta poäng borta mot Rögle. Faktum är att efter 15 spelade omgångar är Linköping det sämsta laget i hela SHL.

Visserligen är SHL jämnare än någonsin och det känns som att vilket lag som helst kan vinna SM-guld i slutändan. Det är små marginaler som skiljer lagen emellan. Linköping har en bra trupp men måste bara få spelet att stämma för att kunna plocka lite viktiga poäng.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar