Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 2 nov, 2019

HV 71 – Oskarshamn: Titta på hockey live stream

Ett smålandsderby i hockey är som alltid fyllt av en hel del känslor och dramatik. Oskarshamn har blivit varma i kläderna och än så länge hänger nykomlingen hyfsat med i tabellen. Följ HV 71 – Oskarshamn genom live stream och se ifall det kan bli lite av en bortaskräll idag.

Allt du behöver veta för att se HV 71 – Oskarshamn live stream och mycket mer går att läsa längre ner i texten. Räkna med en spännande match att följa via live stream idag. Det är två lag som spelar med mycket hjärta och hårt slit.

Vill du titta på ishockey? Gör det på Bet365!

Streama hockey på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Stream på HV71 – Oskarshamn

När man letar efter en live stream på exempelvis HV 71 – Oskarshamn har man givetvis krav. Hockey vill man streama i hög kvalitet, med bra kommentatorer och streamen ska vara lättillgänglig. Det är precis vad Cmore erbjuder sina kunder.

  • Matchstart: 2 oktober klockan 15:15
  • Spelplats: Kinnarps Arena, Jönköping
  • Visas hos: Cmore hockey

På ett och samma ställe ser du samtliga omgångar, inklusive slutspelet, via live stream. Allt som krävs är ett konto med sportpaket. Så enkelt är det att komma igång med en live stream på HV 71 – Oskarshamn.

Hos streamingjtänsten har du möjlighet att streama HV71 – Oskarshamn genom din mobiltelefon, surfplatta, dator eller direkt på teven. Förr i tiden var det kanalpaket på tv-boxen som gällde, inte särskilt flexibelt. Idag har man möjlighet att följa SHL via live stream vart som helst så länge det finns internetuppkoppling.

Så se till att vara redo med en riktigt bra live stream i hög kvalitet när pucken släpps ikväll. Vi som tittar via live stream kan förvänta oss en match med två lag som verkligen går för det offensivt. Det finns inget att spara för något av lagen.

Vi tror på kryss

HV 71 har på femton omgångar vunnit fem, spelat oavgjort fem och förlorat fem. Svårigheter att stänga matcher har straffat sig vilket har lett till att onödiga poäng förlorats. I dagens match kommer all press att vara på HV 71, en tuff uppgift mot ett hungrigt Oskarshamn.

Oskarshamn har spelat oavgjort fyra gånger på 15 matcher. Den stora anledningen till att vi tror på kryss är att Oskarshamn spelar odisciplinerat och chansar onödigt mycket.

Så vi förutspår ett Oskarshamn som går till pausvila efter två perioder med en ledning i ryggen, något som HV 71 kommer att ändra på i den sista perioden. 3-3 och HV 71 vinner i förlängningen är vårat tips.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar