Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 16 maj, 2018

Ryssland – Kanada: Live stream & speltips

Den kvartsfinal i ishockey VM 2018 som har störst fokus internationellt är matchen mellan Ryssland – Kanada.

Här visar vi vart du kan sända Ryssland – Kanada live stream på nätet. Samt vilka odds som vi tycker du borde rygga inför stormatchen!

Många svenskar lär vilja kunna streama Ryssland – Kanada i denna högintressanta kvartsfinal. Det är inga mindre än två av världens bästa landslag som kommer finnas på isen under den 17 maj.

Här kommer vi hjälpa dig att hitta en Ryssland – Kanada stream både live & . Vi har nämligen tips på en sida som kommer sända alla matcher från hockey VM 2018.

Se Ryssland – Kanada stream

Den sida där du kan titta på Ryssland – Kanada är Bet365, och det är så gott som . Allt du behöver göra är att skapa ett konto på Bet365, och där göra en insättning på minst 50 kronor. Du får då tillgång till att streama alla matcher från ishockey-VM, och även streams till alla fotbollsmatcher från La Liga, Serie A och Bundesliga. Så vill du se Ryssland – Kanada live, då är det bara att ordna med kontot på Bet365.

  • Match: Ryssland – Kanada, kvartsfinal i ishockey-VM
  • Datum & tid: Torsdag den 17 maj, 16:15
  • Arena: Royal Arena, Köpenhamn
  • Stream: Bet365

Två historiska giganter

Ryssland och Kanada är de två mest framgångsrika ishockeynationerna genom tiderna. Ryssland har flest VM-guld, då man fått lyfta pokalen hela 27 gånger (varav 22 som Sovjetunionen).

På andra plats på denna lista finner vi Kanada, med sina 26 guld. Därefter är steget långt ned till tredje- och fjärdeplacerade Tjeckoslovakien/Tjeckien (6 + 6 guld) respektive Sverige (10 guld).

I detta världsmästerskap hålls Ryssland enligt spelbolagen som 4:e störst favorit till att vinna ishockey-VM, medan Kanada rankas på andra plats. Sverige hålls som favorit till guldet.

Speltips

Ryssland och Kanada har gjort ganska likvärdiga insatser i Danmark-VM. Ryssland hamnade, med 16 inspelade poäng, på andra plats i sin grupp. För Kanada blev det en tredjeplats, efter att man inkasserat 15 pinnar.

Kanada är VM:s troligen starkaste lag, och vore det inte för Sveriges fördelsamma kvarts- och semifinalslottning hade Kanada stått som guldfavorit. Nu rankas man istället tvåa strax bakom Sverige.

Kanada har dessutom fördelen av att ha världens bäste spelare, Connor McDavid, i laget. Vi tror att Kanada vinner redan under ordinarie tid, och spelar den raka 2:an här. Detta till oddset 1.80 på Bet365.

  • Tips: Kanada vinner matchen inom ordinarie tid, rak 2:a
  • Odds: 1.80, Bet365

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2526 Artiklar