Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 9 sep, 2021

Premiär i SHL – Speltips för alla matcher (11/9)

Premiär i SHL – Speltips för alla matcher (11/9)

Alla som är sugna på att följa stora matcher i ishockey kommer i helgen få sitt behov tillfredsställt. I helgen så är det nämligen premiär för SHL – Sveriges högsta hockeyliga.

Inför helgens matcher så finns det många frågetecken. Vilka klubbar har lyckats pricka in formen inför premiären? Vilka klubbar kommer tappa mark direkt?

Svaret på detta får vi kanske under den 11 september när SHL kommer att spela en full omgång med totalt 7 matcher. Vi har valt att plocka fram speltips för samtliga matcher. Vi hämtar oddsen inne hos Unibet Sverige. En sida som ständigt delar ut bra oddsbonusar till sina nya medlemmar.

Första omgången i SHL

Inför det att matcherna sätts igång så kan det vara bra att kolla in vad som finns att vänta. Vi kommer därför att rada upp samtliga matcher från SHL-premiären. I vanlig ordning ser vi även till att inte lämna dig utan ett speltips. Läs även mer om hur du ska streama hockey i SHL på nätet om du vill följa matcherna live.

Oskarshamn – Timrå IK

Återigen så får vi se Timrå IK i SHL. Efter att varit nere i HockeyAllsvenskan i flera år – så är nu laget tillbaka in i hockeyn finrum i Sverige. Oskarshamn är heller ingen klassisk SHL-klubb. Det bäddar för en tight match där vi tror att Oskarshamn kommer få kassera in sina första tre poäng.

 • Matchstart: Den 11/9, kl. 15:15
 • Speltips: Timrå IK vinner matchen (3.10 hos Unibet)

Växjö Lakers – Färjestads BK

Färjestad får åka till Smålands hjärta för att spela en match mot Växjö Lakers. Det är ingen lätt uppgift. Speciellt inte med tanke på att Växjö Lakers står som regerande mästare i Sverige. Här kommer vi att spela på en rak etta.

 • Matchstart: Den 11/9, kl. 15:15
 • Speltips: Växjö Lakers vinner matchen (2.25 hos Unibet)

Frölunda – Brynäs IF

Två av de populäraste lagen i SHL drabbas samman direkt i premiären. De klassiska klubbarna Brynäs IF och Frölunda – inte Indians – kommer mäta sina krafter direkt. Här håller vi hemmalaget Frölunda som favoriter. Vi har inte speciellt höga förväntningar på Brynäs IF under säsongen 2021/22.

 • Matchstart: Den 11/9, kl. 15:15
 • Speltips: Frölunda vinner matchen (1.62 hos Unibet)

Luleå HF – Linköping HC

Det är Linköping som åker på den allra nordligaste bortamatchen på säsongen direkt i premiären. Vi gissar på att det blir en lång och tråkig resa hem från Linköpings HC. Vi förutspår nämligen att det är Luleå HF som kommer gå vinnande ur bataljen.

 • Matchstart: Den 11/9, kl. 18:00
 • Speltips: Luleå HF vinner matchen (1.72 hos Unibet)

Leksands IF – Malmö Redhawks

Ytterligare två klassiska klubbar kommer att spela premiär. Leksand hade en lyckad säsong förra året – samtidigt som Malmö Redhawks hade problem att hitta rätt. Vi tror att detta kommer hänga i – åtminstone under premiärmatchen. Vi tippar på dalmasarna!

 • Matchstart: Den 11/9, kl. 18:00
 • Speltips: Leksands IF vinner matchen (1.95 hos Unibet)

Djurgårdens IF – Skellefteå AIK

För Djurgårdens del så väntar Skellefteå AIK i premiärmatchen. Det blir knappast en lugn start för båda dessa två lagen. Kanske en av de matcher som vi tror kommer att bli allra jämnast. Vi tror ändå till slut att hemmapubliken kommer hjälpa Djurgården till seger.

 • Matchstart: Den 11/9, kl. 18:00
 • Speltips: Djurgårdens IF vinner matchen (2.57 hos Unibet)

Örebro HK – Rögle BK

Båda dessa lagen nådde hela vägen fram till en semifinal i fjolårets säsong. Det indikerar att vi har två bra lag ute på isen. Vi har höga förväntningar på Rögle BK denna säsong. Ska skåningarna äntligen ta sitt första SM-guld? Vi tror att första matchen kommer att vara ett steg på vägen.

 • Matchstart: Den 11/9, kl. 18:00
 • Speltips: Rögle BK vinner matchen (2.42 hos Unibet)

Flera nyheter

sport
Det såg länge ut som att Joe Biden skulle bli presidentskandidat för Demokraterna. Nu har oddsen justerats kraftigt.
05 juli, 2024
em
Se kvartsfinalen i EM 2024 mellan Tyskland - Spanien. Vi visar gratis vart och hur du kan se matchen via live stream eller direkt på TV.
05 juli, 2024
em
Se vart & hur du kan titta på Danmark - Tyskland stream från EM 2024. Vi tipsar gratis om sidor & kanaler som visar matchen online eller på TV.
05 juli, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar