Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 31 aug, 2017

Örebro Hockey – Linköping HC: Live stream på träningsmatchen

En match mellan två lag som går in i säsongen med helt olika målsättningar. Örebro har målet att ta sig till slutspel medans Linköping siktar högt i år och går för guldet. Träningsmatchen lagen emellan går att följa via live stream. Hur du ser den hjälper vi dig med i vår artikel. Fortsätt läsa för att hitta en live stream på Örebro – Linköping.

Men på försäsongen kan lite vad som helst hända. Det har vi sett när Allsvenska lag slagit SHL lag flera gånger. Så bara för att Linköping ska vara ett bättre lag betyder det inte lika mycket i denna matchen som senare i grundserien. Lagbygget är fortfarande i full gång och man testar runt bland olika konstellationer. Som alltid med SHL-lag kommer det bli en intressant match att följa via live stream.

Spelare i Örebro mot Karlskrona SHL

  • Matchstart: Torsdag 31 augusti, 19:00
  • Spelplats: Ica Maxi Arena, Kumla
  • Visas hos: Cmore sport

Här följer du Örebro – Linköping via live stream

För att se matchen mellan Örebro – Linköping via live stream krävs det att man har ett konto hos Cmore. Där får man tillgång till en live stream som håller hög kvalitet och funkar som den ska. En fördel med att se Örebro mot Linköping via live stream är att man kan följa matchen på flera olika enheter.

Dessutom håller en live stream från Cmore alltid hög kvalitet. Något som förmodligen är i oss tittares största intresse. Så sätt igång din live stream redan idag för att slippa panikleta i sista sekund.

När du väl kommit igång med en live stream kan du sedan se hela SHL på samma ställe. Du får även tillgång till att se Allsvenskan via live stream med mera. Så det är en hel del sport via stream online att följa.

Det är inte att se matchen via stream, men för summan man betalar får man massvis av sport i riktigt hög kvalitet. Så det är en streamingtjänst som är väl värd priset.

Utöver träningsmatchen mellan Örebro – Linköping finns det en hel del annan hockey via stream att följa idag. De fyra lagen spelar varsin gruppspelsmatch i Champions Hockey League idag. Och det finns lika bra möjligheter att se CHL via live stream som denna matchen.

Derek Roy nyförvärv Linköping

Linköpings chanser på SM-guld

Linköping har värvat väldigt hårt under sommaren och har knutit till sig flera bra spelare. Den mest omtalade värvningen är den tungt NHL-meriterade centern Derek Roy. Han förväntas bli en poängkung i SHL och det återstår att se ifall han lever upp till förväntningarna.

Utöver Derek Roy har profilen Tony Mårtensson återvänt till Linköping efter sju säsonger på vift i Europa. Nick Sörensen och Chad Billins har även dom återvänt. Chad Billins är en av de tyngsta backvärvningarna i hela SHL och förväntas bli en produktiv back som han var under senaste sejouren i Linköping.

Ett intressant lagbygge som lika gärna kan floppa och åka ut i en kvartsfinal eller gå hela vägen. Linköping är alltid ett svårtippat lag och kanske är detta äntligen deras år.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar