Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 12 okt, 2017

Örebro HK – Mora IK: Live stream på SHL ikväll

Starta upp en live stream på Örebro – Mora direkt, enkelt och smidigt. Se matchen live i hög kvalitet och med en proffsig produktion lagligt. Hur man går tillväga för att hitta en bra stream visar vi längre ner i texten.

Varken Örebro eller Mora är tippade att gå till slutspel. Men för att ha en chans är dessa matcher oerhört viktiga att de tar poäng i. Där man ser Örebro – Mora via live stream kan man även se samtliga matcher från grundserien och slutspelet.

Örebro firar ett mål i SHL

  • Nedsläpp: Ikväll 19:00
  • Spelplats: Behrn Arena, Örebro
  • Visas hos: Cmore sport

Örebro – Mora live stream från SHL

För att starta upp en live stream på Örebro – Mora krävs det att man skapar ett konto hos Cmore. Sedan behöver man även välja till deras sportpaket för att kunna streama all den sport som erbjuds. När det är gjort behöver man bara vänta tills att Örebro – Mora startar.

På så sätt får man tillgång till en laglig stream på SHL som håller riktigt hög kvalitet. Det är både bilden och produktionen som är väldigt bra och man kan förvänta sig det bästa. För dig som vill streama SHL till din Apple TV eller Chromecast fungerar Cmore utmärkt och stödjer båda enheterna.

Det är alltså väldigt flexibelt att använda sig av ovannämnda streamingtjänst. Det går snabbt att komma igång och man får tillgång till nästan oändligt antal timmar streamad sport. Så var ute i god tid och var väl förberedd innan matchen startar med en riktigt bra live stream.

Av matchen kan du som följer via live stream förvänta dig två jämna lag. Örebro är de som har fördelen med tanke på att matchen spelas på deras hemmaplan. De har dessutom fått en rätt bra start på serien medans Mora har fått kämpa lite mer för sina segrar.

Hur som helst kommer vi att få se en bra match mellan två lag som vill motbevisa alla kritiker. Passa på när det är såpass enkelt och smidigt att komma igång med en live stream.

Örebro mot Mora live stream direkt

Nykomlingen Mora har öppnat godkänt

Även om Mora bara tagit sju poäng på sju matcher har de spelat en klart godkänd ishockey. För en nykomling tar det alltid några omgångar innan man blir varm i kläderna. Förutom i NHL där Las Vegas Golden Knights har öppnat med tre raka.

Men SHL är inte NHL och vanligtvis brukar det ta ungefär tio matcher för ett nytt lag att acklimatisera sig till den nya nivån. Mora har ett intressant lag med många duktiga spelare och får de defensiven att stämma kan de åtminstone ha chans att ta sig till åttondelsfinal i slutspelet.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar