Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 29 aug, 2017

Örebro HK – Djurgårdens IF: Se träningsmatch i hockey

Det är snart dags för att säsongen av SHL 2017/2018 ska dra igång. Inför premiären så kommer det spelas en lång rad olika träningsmatcher. Detta för att ge lagen en chans att slippa till formen lagom till seriespelet börjar.

En träningsmatch som kommer spelas inför SHL är Örebro mot Djurgårdens IF. Den spelas idag, närmare bestämt kl. 19:00.

Här kommer vi hjälpa dig med att streama Örebro – Djurgårdens IF i hockey. Vi kommer även tipsa dig om vart du kan hitta SHL hockey streams under säsongen.

  • Matchstart: Den 29 augusti, kl. 19:00
  • Visas hos: Cmore

streama örebro hockey djurgårdens if

Streama Örebro – Djurgårdens IF

För att streama hockey mellan Örebro och Djurgårdens IF så behöver du ha ett konto hos den streamsida som är bäst på svensk sport.

Denna sida är självklart Cmore. Cmore har under en lång tid erbjudit oss i Sverige att se sport live. Deras utbud med live streams är främst riktat till den svenska sportmarknaden. Det innebär att de hela tiden kommer uppdatera oss med streams från SHL, Hockeyallsvenskan, Allsvenskan och Superettan.

Dagens match mellan Örebro och Djurgårdens IF kommer du att kunna hitta bland alla andra streams som Cmore har idag.

Se till att du har skapat ditt konto, eller att du loggar in hos Cmore innan matchen drar igång. Detta för att du ska kunna vara med från början. Det är alltid roligt att kunna följa med i de matcher som spelas under försäsongen i SHL.

Att redan nu skapa sitt konto inne hos Cmore är smart. Det kommer finnas massor av hockey att streama under säsongen av SHL. Därför är det bra att redan nu vara klar för att kunna ta del av alla live streams som finns.

Du kan använda dig av ett erbjudande inne hos Redbet för att få ett konto hos Cmore. Detta kan du läsa mer om väl inne hos Redbet.

Vi tycker helt klart att det är en bra idé att använda dig av Redbets erbjudande om du både vill streama hockey, och spela på odds.

shl 2017/2018

Odds i matchen

Inför matchen mellan Örebro Hockey och Djurgårdens IF så finns det odds att spela på. Dessa odds hämtar vi denna gång från bet365. Där erbjuder de odds på de allra flesta hockeymatcher som spelas i Sverige och i övriga Europa.

Förutom odds på svensk ishockey så kommer det även finnas spel på NHL. Bet365 är även den bookmaker på nätet så valt att erbjuda bäst odds. Normalt sett så ligger oddsen inne hos bet365 högt i jämförelse med flera konkurrenter.

Oddsen inför Örebro – Djurgårdens IF kan du se här nedanför.

  • Örebro HK vinner matchen – 2,55
  • Oavgjort – 3,90
  • Djurgården vinner matchen – 2,35

Oddsen är hämtade från bet365

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar