Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 25 sep, 2019

Streama Linköping HC – Växjö Lakers: Se SHL-matchen via live stream

Ishockey i SHL på lördag. Vi är många som vill streama Linköping HC – Växjö Lakers online eller se matchen på TV. Här går vi igenom möjligheterna att titta på matchen.

Det är enkelt att titta på Linköping – Växjö direktsänt på internet. Det finns flera sätt att gå till väga för att se matchen online, och i den här artikeln radar vi upp dem för er.

Möjligheten att se ishockeymatchen från SHL på TV finns givetvis också, och det berättar vi också om. Läs artikeln och få reda på alla möjligheter till att hitta din Linköping – Växjö live stream eller till att se matchen på TV!

Vill du titta på ishockey? Gör det på Bet365!

Streama hockey på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama Linköping – Växjö live

Att streama Linköping – Växjö direkt på nätet är enkelt som en lek. Allt du behöver göra är att skaffa ett konto och välja abonnemang på CMore, då det är de som sitter på rättigheterna att visa SHL live. Gör det och njut av att titta på ishockey från Svenska Hockeyligan! Du kan bland annat streama Färjestads BK – Malmö Redhawks.

Du kan se din live stream av Linköping – Växjö från vilken plattform du vill. Det går alltså att koppla upp sändningen av matchen från mobil, surfplatta, dator eller om du har någon annan enhet i ditt förfogande.

  • 1. Skapa ett konto på C More
  • 2. Välj abonnemanget C More All Sport
  • 3. Streama Linköping HC – Växjö Lakers live (avspark 18:00 28 september)

Titta på Linköping – Växjö på TV

Den kanal som TV-sänder Linköping – Växjö är C More Live 2, och där kan du således se matchen direktsänt på TV. Ratta in kanalen och titta och njut av hockeymatchen.

Kommentatorerna på C More är alltid av högsta kvalitet, och det gäller även bild- och ljudkvaliteten.

Om du saknar C More Live 2 men ändå vill se matchen på TV går det bra att koppla din LHC – Växjö live stream från valfri plattform till TV med hjälp av en HDMI-kabel eller en Chromecast.

  • TV-kanal: C More Live 2
  • Matchstart: 18:00

Inför matchen

Detta är en match mellan seriens, i skrivande stund, sämsta lag. Linköping ligger näst sist med blott två poäng på fyra matcher, och Växjö ligger allra sist.

Efter att vi har publicerat den här texten kommer både Linköping och Växjö att ha spelat ytterligare en match, Linköping mot Luleå och Växjö mot Oskarshamn. Det återstår alltså att se hur pass lagen lyckas ändra på tabellen tills på lördag.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar