Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 20 sep, 2017

Leksand – Södertälje SK: Stream i HockeyAllsvenskan

Säsongen inom svensk ishockey har precis startat. Många lag har nu startat sina matcher, och framöver kan vi se massor av hockey live från Sverige. Både när det kommer till SHL och när det kommer till HockeyAllsvenskan.

Ikväll kommer två lag som tidigare varit uppe i SHL, men nu spelare i HockeyAllsvenskan. Matchen kommer nämligen att spelas mellan Leksand – Södertälje. Ett möte som vi helt klart ser framemot.

Är du intresserad av att streama Leksand – Södertälje live på nätet? Då kan vi hjälpa dig med att hitta till HockeyAllsvenskan live streams direkt.

södertälje spelar premiär mot leksand

  • Matchstart: Den 20/9, kl. 19:00
  • Arena: Tegera Arena
  • Visas hos: Cmore

Live från HockeyAllsvenskan

Både Södertälje SK och Leksand har ännu inte börjat spela matcher i HockeyAllsvenskan. De spelar med andra ord sin premiärmatch för 2017 mot varandra.

Det allra bästa du kan göra för att streama Leksand – Södertälje live är att ta dig vidare till Cmore. Där kommer du att kunna streama alla matcher i HokceyAllsvenskan under säsongen 2017/18.

Det enda som du behöver se till innan du kan börja streama hockey hos denna sida är starta ditt konto. Att skapa ett konto hos Cmore är helt . Däremot så krävs det att du uppgraderar ditt konto till premium för att få tillgång till alla sportsändningar.

Att köpa till sportpaketet inne hos Cmore kommer att kosta dig 449 kr per månad. Du kan även välja att köpa pay-per-view. Det kommer att vara billigare än att köpa ett helt abonnemang. Däremot får du endast tillgång till att streama Leksand – Södertälje.

Vi rekommenderar dig helt klart att använda dig av av ett av dessa två knep för att kunna se matchen live.

Nedan kommer vi att gå genom vilka steg som du bör ta dig genom för att kunna starta din Leksand – Södertälje SK stream online.

  • Skapa konto hos Cmore
  • Uppgradera till premium eller köp pay-per-view
  • Gå till alla live streams
  • Börja streama Leksand – Södertälje

leksands if fans i hockeyallsvenskan

Premiären är alltid svår att tippa!

Att ge dig ett speltips inför matchen är inte speciellt enkelt. Att börja tippa resultat i matcher direkt inför säsongen har länge varit något som vi helst undviker.

Det är svårt att veta vilken form som Södertälje SK och Leksand just nu befinner sig i. Det enda som vi har att gå på är deras olika försäsonger. Där spelades det en rad olika tränjingsmatcher.

Det svåra med träningsmatcher är att lagen oftast möter andra lag som antingen är betydligt bättre eller betydligt sämre. Vilket ibland kan vilseleda dig som vill lägga ett speltips på matchen.

Om vi är tvungna att tippa ett av lag som vinnare inför kvällens match så kommer vår tips ligga på Leksand. De har fördelen av att spela på hemmaplan, och inför sin trogna hemmapublik. Det tror vi kommer bli en viktig faktor i matchen.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar