Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 2 jan, 2018

Kvartsfinaler i JVM – Alla matcher

Det finns massor av hockey som vi kan se fram emot i JVM 2018. Vi kan nu lämna gruppspelet bakom oss, och nu gå vidare mot kvartsfinalerna.

De fyra kvartsfinaler som spelas under den 2/1, och 3/1 kommer vara direktavgörande. Det innebär att det gäller att vinna eller försvinna.

Det svenska juniorlandslaget är fortfarande med i tuneringen och kommer spela sin match mot Slovakien om fortsatt avancemang i JVM 2018.

Schema för kvartsfinalerna

Här kommer vi lägga upp alla landslag och matcher som väntar i kvartsfinalerna i JVM.

Kolla upp under vilka tider som matcherna spelas. Vi har även lagt fram tips för att kunna streama Sveriges och Finlands kvartsfinaler. Vi kommer även hjälpa dig med ett kort speltips för samtliga av dessa matcher

Tjeckien – Finland

Första matchen kommer att spelas är Finland mot Tjeckien. En bra kvartsfinal som innehåller flera talangfulla spelare på isen.

  • Tid: Den 2/1, kl. 18:00
  • Speltips: Finland vinner matchen

Kanada – Schweiz

Troligen den mest ojämna kvartsfinalen som spelas under JVM. Kanada är klara favoriter till matchen. Finns det verkligen något som kan ta Schweiz vidare?

  • Tid: Den 2/1, kl. 22:00
  • Live stream: Cmore
  • Speltips: Kanada vinner matchen

Sverige – Slovakien

Sverige är favoriter att vinna över Slovakien något vi självklart hoppas blir till verklighet. Sveriges trupp har spelat fin hockey rakt genom hela JVM, och ännu är det inte slut!

  • Tid: Den 3/1, kl. 00:00
  • Speltips: Sverige vinner matchen

USA – Ryssland

De gamla fienderna i kalla kriget kommer mötas i den fjärde och sista kvartsfinalen. Detta är nog den allra mest jämna kvartsfinalen som finns på spelprogrammet.

  • Tid: Den 3/1, kl. 02:00
  • Live stream: Cmore
  • Speltips: USA vinner matchen

Chans till drömfinal!

Efter att gruppspelet är färdigspelat och kvartsfinalerna är klara, så kan vi direkt se att möjligheten att se Sverige mot Finland i finalen av JVM.

Det som krävs för att denna drömmen ska slå in är att både Sverige och Finland vinner sina återstående matcher.

Skulle Sverige vinna sin match mot Slovakien så är det antingen USA eller Ryssland som väntar oss.

Skulle Finland vinna sin kvartsfinal så kommer de att ställas mot antingen Kanada eller Schweiz i semifinalen.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar