Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 6 sep, 2017

Karlskrona HK – Malmö Redhawks: Streama hockey direkt

Karlskrona mot Malmö går enkelt och snabbt att följa över live stream. Det tar mindre än fem minuter innan man har en live stream i hög kvalitet framför sig. I vår artikel kan du läsa om hur du snabbast kommer igång med en stream på Karlskrona mot Malmö.

Malmö är efter sin succésäsong i fjol blivit högt tippade av många experter. De har inte riktigt motsvarat förväntningarna under försäsongen men har chans att ändra på det ikväll. Karlskrona är ett av de sämre lagen i SHL. Men allt kan hända i en träningsmatch vilket gör de roliga att se på live stream.

  • Nedsläpp: Torsdag 7 sep, 19:00
  • Spelplats: ABB Arena Karlskrona
  • Visas hos: Cmore sport

Se matchen mellan Karlskrona – Malmö över live stream

För att starta upp en bra live stream krävs det att man vänder sig en av de bästa streamingtjänsterna på svenska marknaden. Det är Cmore som äger rättigheterna för att sända SHL streams och HockeyAllsvenskan. De visar även en hel del matcher från försäsongen via stream.

När man skapar ett konto måste man se till att välja till deras sportprenumeration. Det är via den man får tillgång till att se hockey på live stream i Sverige. Det är alltså inte att följa varken SHL eller träningsmatcherna.

Men väljer man en laglig stream som i detta fallet kostar pengar bidrar man till hockeysverige. De betalar nämligen stora summor för rättigheterna, summor som sedan fördelas jämt mellan klubbarna. Det leder till att klubbarna har råd med dyra spelare och nivån höjs på ligan för oss tittare via live stream.

Det är alltså väldigt enkelt att komma igång med en stream på Karlskrona mot Malmö. När man sedan är igång kan man återkomma till samma streamingtjänst för att se andra matcher i olika sporter och ligor. Så sätt igång idag och se träningsmatchen mellan Karlskrona och Malmö över stream den 7 september.

Av matchen kan vi tittare via stream förvänta oss ett jämt möte. Det brukar bli det under försäsongen när lagen fortfarande spelar ihop sig innan det verkligen gäller.

Snart seriepremiär i SHL

Den 16 september börjar hockeysäsongen i Sverige på allvar. Fram till dess är det en rad träningsmatcher som står på schemat. Utöver Karlskrona mot Malmö visas även Växjö – Frölunda via live stream under torsdagen.

Läs vår guide och schema för de första matcherna i SHL säsongen 17/18. Så du är väl förberedd inför premiären den 16 september.

Är du inget stort fan av något av de fyra lagen kan du se Linköping mot Djurgården över stream. En gedigen hockeykväll där den som har flera enheter kan se matcherna på samma gång.

Fram tills SHL-premiären får vi alltså nöja oss med träningsmatcher. Det finns även annan aktuell sport att följa till dess. Bland annat drar Allsvenskan i fotboll igång under helgen efter landslagsuppehållet. Som man även den kan följa via samma streamingtjänst.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar