Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 13 mar, 2019

Frölunda – Brynäs: Live stream & speltips (14/3)

Den absolut sista omgången i grundspelet för SHL kommer spelas under den 14 mars. Där finns det en match som sticker ut. Många kommer troligen att vilja streama Frölunda – Brynäs i den match som kan avgöra om Brynäs IF kommer nå slutspel eller inte.

Här kommer vi hjälpa dig som vill se Frölunda – Brynäs live stream, eller kunna se matchen direkt på TV. Vi kommer även ge oss på ett speltips som kan vara svaret på hur SHL tabellen kommer att sluta.

Läs vidare för att få koll på den hetaste matchen i grundspelets sista spelomång för säsongen 2018/19.

Streama hockey hos Betsson – Stolt sponsor av SHL 2019

Sätt in pengar & börja streama sport live!

Streaming kräver finansierat spelkonto. Spela ansvarsfullt. Regler & villkor gäller. 18+

  • Datum & tid: 14 mars, kl. 19:00
  • Arena: Scandinavium
  • Stream: Cmore
  • Speltips: Frölunda vinner – 1.55 (bet365)

Se Frölunda – Brynäs stream & på TV

För att följa Frölunda – Brynäs live så rekommenderar vi dig att ta dig vidare till Cmore. Det är nämligen denna streamsida som har rättigheter som behövs för att kunna streama hockey & matcher i SHL. Detta har man gjort med bravur i flera år.

För att kunna ta del av alla live streams, och inte minst matchen mellan Frölunda – Brynäs så behöver du ett konto och ett abonnemang. Detta abonnemang kommer inte vara helt gratis. Utan istället kommer du vara tvungen att köpa loss ditt abonnemang för 349 kr.

Då kommer du under en hel månad kunna streama alla matcher i SHL inklusive slutspel.

Faktum är att det är ett perfekt läge att signa upp ett konto hos Cmore om du vill kunna följa med under hela slutspelet.

  • Gå till Cmore
  • Skapa konto
  • Köp abonnemang
  • Streama Frölunda – Brynäs & alla andra matcher i SHL

Vill du istället vilja kunna se Frölunda – Brynäs på TV så finns det en kanal som sänder matchen. Denna TV-kanal är Cmore Live 2. Där kommer man att starta sändningen några minuter innan matchstarten 19:00.

Speltips inför matchen

Vilka odds kommer då vi på Sportal.se att rekommendera dig att spela på. Trots att Frölunda HC inte kan göra speciellt mycket varken uppåt eller neråt så tror vi att göteborgarna kommer vara mycket laddade.

De är klara för att gå direkt till kvartsfinalerna. Vilket innebär att man kommer få en liten vila inför nästkommande matcher. Dessutom är man nog väldigt sugna på att gå in i slutspelet med en vinst i baggaget.

Dessutom kommer Frölunda inte ha några problem med att hitta motivation för att vinna matchen. Att slå ut en av sina klassiska rivaler från slutspelet är något som vi tror är tändvätska nog.

Vi spelar på bet365 och kommer lägga ett odds på hela 1.55. Detta är ett två-vägs spel som innebär att vi kommer vinna pengar även om matchen mellan Frölunda – Brynäs avgörs på förlängning.

Spela hos bet365 & få bonus när du skapar konto!

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar