Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 3 okt, 2017

Cardiff – Växjö Lakers: live stream

Det är totalt fem lag från SHL som kommer att spela hockey i CHL den 3/10. Vi kommer här att kolla närare på Cardiff – Växjö stream.

Vi älskar att hela tiden kunna få tillfång till att streama Cardiff – Växjö, och andra matcher från CHL . Det finns nämligen knep för dig att se matcherna utan kostnad.

Vi kommer här visa dig vart du ska vända dig för att kunna live streama CHL . Vi tror helt klart att du kan ha stor glädje och nytta av vår hjälp. Speciellt om du är en av alla de som tycker hockey är en sport som ska ses live.

  • Matchstart: Den 3/10, kl. 20:00
  • Liga: CHL
  • Arena: Ice Arena Wales
  • Visas hos: bet365

Streama Cardiff Devils – Växjö live i CHL

En sida som har valt att satsa på att visa live streams från CHL är bet365. Inne hos denna kombinerade betting och streamsidan kommer du att se alla kvällens matcher från CHL.

Det innebär att en Cardiff – Växjö Lakers stream kommer finnas tillgänglig för de hockeyfans som vill ta del av hockeyn.

CHL är en snabbt växande turnering, och har bara blivit bättre sedan starten. Därför tror vi att det kommer finnas en hel del svenskar som kommer befinna sig på bet365 för att streama live från turneringen. En del av dessa svenskar kommer säkert vilja streama Cardiff – Växjö Lakers live på nätet.

Det enda som krävs från din sida när det kommer till att kolla på CHL streams är att vara medlem hos bet365. Det är även ett krav från deras sida att du har gjort en insättningar och där med har pengar på ditt konto. Minst 50 kronor krävs för att du ska kunna ta del av alla de live streamade matcher och sport som finns.

Då är det inte helt tänker du?

Jo, de pengar som du sätter in kommer inte att försvinna när du vill streama Cardiff – Växjö online. Istället kommer dessa pengar att finnas till för dig som vill spela på odds.

Genom att både streama matchen, och betta på samma match så höjer du spänningen i matchen.

Enligt oss är det en god idé att komberina streams och betting. Det kan göra vilken tråkig kväll som helst till en mer underhållande och spännande kväll.

Gör som oss, och ta del av den hjälp som ges inne hos bet365. Nedanför samlar vi en punktlista där du enkelt kan gå genom de steg som krävs för att streama CHL på nätet.

  • Skapa konto hos bet365
  • Gör insättning
  • Gå till alla CHL streams
  • Sänd matchen mellan Cardiff – Växjö live!

Andra svenska lag i CHL

Det finns fler än ett lag i CHL som spelar under kvällen. Du kan enkelt och snabbt hitta hjälp för att kunna titta på live streams för alla matcherna nedanför.

Där ha vi nämligen samlat ett litet schema med tre matcher som spelas i CHL som vi tror många svenskar kommer vara intresserade av.

Glöm heller inte att tippa på dessa matcher inne hos bet365. Det hjälper dig att få ännu mer spänning i de matcher som redan är jämna.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar