Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 14 jan, 2019

Streama Sverige – Angola live: Se handboll för herrar 14/1

Sveriges handbollslandslag ska spela nästa match i VM 2019, då man möter Angola. Läs om hur du hittar din Sverige – Angola live stream, så att du kan se matchen direkt även om du inte har kanalen som visar matchen på TV.

Sverige har spelat två matcher i handbolls-VM, och vunnit båda. Nu ska segertåget rulla vidare. På måndag kväll får vi se Sverige – Angola på Royal Arena i Köpenhamn. I den här artikeln visar vi hur du gör för att se matchen via live stream.

Läser du vidare finner du var du kan streama matchen online, och även var matchen TV-sänds.

Vill du streama Sverige – Angola? Gör det på Bet365!

Sätt in pengar att spela med för att se Sverige – Angola live!

För att ta del av bet365 live streaming behöver du ha ett finansierat spelkonto, eller ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Notera att delar av utbudet kan vara blockerat av din IP-adress. Regler & villkor gäller – 18+

  • Match: Sverige – Angola, Grupp D, handbolls-VM
  • Datum & tid: Måndag 14 januari, 20:30
  • Plats: Royal Arena, Köpenhamn
  • Stream: Bet365

Streama Sverige – Angola

För dig som vill se hur du gör för att streama Sverige – Angola har du kommit helt rätt. Du kan titta på matchen live på Bet365, där den visas i form av live streaming. Skapa ett konto på Bet365, gör en insättning och sedan kan du se sändningar av alla matcher från handbolls-VM med mera.

Det räcker alltså att du satt in pengar, vilka du kan ta ut när som helst, för att se Sverige – Angola direkt på Bet365. Du måste dock alltid ha åtminstone 1 krona på kontot för att kunna ta del av alla live streams. Om du tar ut alla pengar du satt in kan du inte se några live streams.

Om du har en HDMI-kabel och tittar på matchen från datorn kan du koppla sändningen till din TV, och på så sätt se matchen på TV-skärmen istället.

  • 1. Gå in på Bet365
  • 2. Skapa konto
  • 3. Hitta matchen
  • 4. Streama Sverige – Angola live!

Titta på Sverige – Angola på TV

Om du allra helst vill se Sverige – Angola på TV, ska du veta att TV3 är den kanal som TV-sänder matchen direkt.

TV-sändningen börjar redan 19:30, med en hel timmes uppsnack till matchen. Starten på matchen är sedan 20:30.

Kom ihåg att du, om du saknar TV3, som sagt kan titta på matchen på TV genom att koppla sändningen från din dator.

Inför matchen

Sverige har spelat två matcher i handbolls-VM, och båda slutade i seger. Först en knapp vinst mot Egypten, och sedan en betydligt mer övertygande seger mot Argentina.

Efter matchen mot Angola väntar möte med Qatar på onsdag, och sedan match mot Ungern på torsdag. Därefter är gruppspelet avslutat, och vi får sedan förhoppningsvis se Sverige i huvudrundan.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar