Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 29 mar, 2021

Streama Sverige – Estland: Se live stream & TV

Streama VM-kval – Se matcher via live streaming

Sverige har nu två matcher avklarade i VM-kvalet. Nu väntar ytterligare en match som spelas mellan Sverige – Estland. Detta är en träningsmatch där Janne Andersson får chansen att bygga och testa nytt i landslaget. Vi tipsar här hur du kan se Sverige – Estland stream!

Matchen kommer att spelas den 31/3. Samtidigt som andra lag i Sveriges grupp kommer att spela mer viktiga matcher där poäng ska delas ut. Sverige slipper den pressen – och kan spela en avslappnad match med mindre prestige.

När matchen spelas mellan Sverige – Estland så finns det utrymme för nya spelare att visa upp sig i truppen. Därför kan det bli väldigt intressant att streama matchen på nätet. Vi tipsar dig om hur du kan se Sverige – Estland via live streaming på nätet.

Streama fotboll i Sverige? Gör det på Bet365!

Se fotboll från bl.a La Liga, Serie A m.m.
.

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Sverige – Estland, träningsmatch
Avspark: Den 31/3, kl. 17:45
Vart: Friends Arena
Live stream: > Cmore
TV-kanal: TV12
Speltips: Sverige vinner matchen

Sverige – Estland stream

För att kunna se Sverige – Estland stream online så behöver du använda dig av samma knep som när du väljer att streama VM. Det är nämligen inne hos Cmore som du kommer att kunna se alla svenska matcher från VM-kvalet. Det kommer även ingå träningsmatcher som Sveriges landslag spelar. Som exempel så finns alltså Sverige – Estland live stream.

Det är inte alls svårt att ta del av sändningar som finns hos Cmore. Det krävs att du har ett konto på deras hemsida. Dessutom så bör detta konto vara utrustat med ett abonnemang. Det är ett slags sportpaket som du köper för att få tillgång till alla fotboll live streams som finns i utbudet.

Du kan enkelt följa våra steg här nedanför. Det kommer snabbt ta dig vidare till Cmore där du kan sända matchen online via din dator eller mobil.

  • Gå till Cmore
  • Skapa ett konto
  • Skaffa ett sportpaket (mer info hos Cmore)
  • Streama Sverige – Estland

Det kommer finnas massor av information om vilka paket som kan hjälpa dig att låsa upp matcherna du helst vill se. Vissa paket kommer endast låsa upp matcher som spelas på TV12 eller TV4. Om du vill ha möjlighet att se alla andra övriga matcher VM-kvalet så krävs andra typer av abonnemang.

Det kommer även vara möjligt att sända EM 2021 hos Cmore senare i sommar. Du kan redan nu läsa vår EM fotboll guide & spelschema för att följa med under mästerskapet.

Se på TV

Om du istället vill kunna sända Sverige – Estland på TV så finns det en kanal som kommer visa matchen. Det är inne hos TV12 som matchen kommer att visas. Denna TV-kanal är det redan många i Sverige som har tillgång till.

Skulle man sakna denna kanal så bör du kontakta din tv-operatör. De har säkert paket som du kan köpa för att få kunna sända fotbollsmatcher som sänds på kanalen.

Sändningen kommer att bjuda på lite försnack inför matchen. Där analyserar svenska experter och kommentatorer lite om Sveriges förutsättningar och vad vi som åskådare bör kolla extra noga efter.

  • TV-kanal: TV12
  • Sändning startar: Cirka 30 min före avspark
  • Svenska kommentatorer: Ja
  • HD: Ja
nyheter
Viktor Gyökeres är glödhet på inför transfers & övergångarna i sommar. Vilken blir hans nya klubb? Se odds för transfer till Arsneal & Chelsea.
11 april, 2024
stryktipset 30 mars
stryktipset
Stryktipset 30 mars! Läs vår analys och vårt spelförslag till kupongen!
29 mars, 2024
premier-league
Viaplay släpper nyheten om att de kommer dela Premier Leagues sändningar nästa säsong med en annan streamingstjänst.
27 mars, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1237 Artiklar