Streama Sverige – Estland: Se live stream & TV

Sverige har nu två matcher avklarade i VM-kvalet. Nu väntar ytterligare en match som spelas mellan Sverige – Estland. Detta är en träningsmatch där Janne Andersson får chansen att bygga och testa nytt i landslaget. Vi tipsar här hur du kan se Sverige – Estland stream!

Matchen kommer att spelas den 31/3. Samtidigt som andra lag i Sveriges grupp kommer att spela mer viktiga matcher där poäng ska delas ut. Sverige slipper den pressen – och kan spela en avslappnad match med mindre prestige.

När matchen spelas mellan Sverige – Estland så finns det utrymme för nya spelare att visa upp sig i truppen. Därför kan det bli väldigt intressant att streama matchen på nätet. Vi tipsar dig om hur du kan se Sverige – Estland via live streaming på nätet.

Streama fotboll i Sverige? Gör det på Bet365!

Se fotboll från bl.a La Liga, Serie A m.m.
.

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Sverige – Estland, träningsmatch
Avspark: Den 31/3, kl. 17:45
Vart: Friends Arena
Live stream: > Cmore
TV-kanal: TV12
Speltips: Sverige vinner matchen

Sverige – Estland stream

För att kunna se Sverige – Estland stream online så behöver du använda dig av samma knep som när du väljer att streama VM-kval. Det är nämligen inne hos Cmore som du kommer att kunna se alla svenska matcher från VM-kvalet. Det kommer även ingå träningsmatcher som Sveriges landslag spelar. Som exempel så finns alltså Sverige – Estland live stream.

Det är inte alls svårt att ta del av sändningar som finns hos Cmore. Det krävs att du har ett konto på deras hemsida. Dessutom så bör detta konto vara utrustat med ett abonnemang. Det är ett slags sportpaket som du köper för att få tillgång till alla fotboll live streams som finns i utbudet.

Du kan enkelt följa våra steg här nedanför. Det kommer snabbt ta dig vidare till Cmore där du kan sända matchen online via din dator eller mobil.

  • Gå till Cmore
  • Skapa ett konto
  • Skaffa ett sportpaket (mer info hos Cmore)
  • Streama Sverige – Estland

Det kommer finnas massor av information om vilka paket som kan hjälpa dig att låsa upp matcherna du helst vill se. Vissa paket kommer endast låsa upp matcher som spelas på TV12 eller TV4. Om du vill ha möjlighet att se alla andra övriga matcher VM-kvalet så krävs andra typer av abonnemang.

Det kommer även vara möjligt att sända EM 2021 hos Cmore senare i sommar. Du kan redan nu läsa vår EM fotboll guide & spelschema för att följa med under mästerskapet.

Se på TV

Om du istället vill kunna sända Sverige – Estland på TV så finns det en kanal som kommer visa matchen. Det är inne hos TV12 som matchen kommer att visas. Denna TV-kanal är det redan många i Sverige som har tillgång till.

Skulle man sakna denna kanal så bör du kontakta din tv-operatör. De har säkert paket som du kan köpa för att få kunna sända fotbollsmatcher som sänds på kanalen.

Sändningen kommer att bjuda på lite försnack inför matchen. Där analyserar svenska experter och kommentatorer lite om Sveriges förutsättningar och vad vi som åskådare bör kolla extra noga efter.

  • TV-kanal: TV12
  • Sändning startar: Cirka 30 min före avspark
  • Svenska kommentatorer: Ja
  • HD: Ja
Jadon Sancho är klar för Manchester United
Jadon Sancho är klar för Manchester United
Den engelska ytterforwarden, Jadon Sancho, som ansluter från Borussia Dortmund, har signerat ett femårskontrakt med Premier League laget Manchester United.
News icon 23 juli, 2021
Author icon Katten Jansson
Sveriges medaljhopp - Svenskar du inte får missa i OS 2021
Sveriges medaljhopp - Svenskar du inte får missa i OS 2021
Sverige har flera bra medaljchanser under OS 2021. Här har vi radat upp de höjdpunkter vi tror har bäst chanser att vinna medaljer! …
News icon 23 juli, 2021
Author icon Jimmie Nyman
Mikael Ymer är i kvartsfinal i Gstaad
Mikael Ymer är i kvartsfinal i Gstaad
Sverigeettan i herrtennis Mikael Ymer har tagit sig till kvartsfinalen i ATP Gstaad i Schweiz där han fortsätter att visa stark form på grusunderlaget.
News icon 22 juli, 2021
Author icon Katten Jansson