Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 15 feb, 2023

Streama Barcelona – Manchester United (16/2): Live stream & TV

Barcelona och Manchester United möts i sextondelsfinal av Europa League på torsdag kväll! Många lär vara sugna på att titta på matchen, och vi finns här för att visa hur ni gör för att streama mötet online.

På torsdag kväll bjuder Europa League på en riktig stormatch, då FC Barcelona och Manchester United drabbar samman. Båda lagen hade önskat att denna match spelats i ett större sammanhang än i Europa League, men det kommer ändå att vara en stor prestige här.

Vi ser fram emot att se denna match, och kommer här att ge er allt inför mötet. Se hur ni gör för att live streama Barcelona – Manchester United, och vad som gäller när det kommer till TV-sändning av mötet.

Streama fotboll online

Hitta live streams direkt på Bet365

Vad: Barcelona – Manchester United
Var: Camp Nou, Barcelona
När: 16 februari, klockan 18:45
Live stream: Viaplay
TV: TV6
Speltips: Barcelona – Man United speltips

Streama Barcelona – Manchester United

Det är inte på något sätt svårt att streama Barcelona – Manchester United online, bara man vet vilken tjänst som visar matchen och hur man bär sig åt för att ta del av sändningen. Den tjänst som visar Europa League live i Sverige är Viasat, och de kommer att sända matchen online på Viaplay.

Skapa ett konto på Viaplay och köp ett sportabonnemang, så kan du se alla matcher från Europa League live. Du väljer helt själv vilken enhet du ska använda för att titta på din FC Barcelona – Manchester United stream. Det går utmärkt att titta på matchen via datorn, men du kan också välja att se mötet via mobil eller Ipad. Har du en Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller liknande kan du dessutom välja att koppla över din fotboll live stream till TV-skärmen, för att se matchen direktsänt på TV.

Vi tror att ni kommer att bli nöjda med er FC Barcelona – Manchester United live stream, då såväl bild som ljud håller toppklass. Dessutom är både huvudkommentatorn och expertkommentatorn kunniga.

  • Gå till Viaplay
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama Barcelona – Man United live

Titta på Barcelona – Manchester United på TV

Det går också att se Barcelona – Manchester United på TV, om ni har kanalen som visar matchen. Mötet sänds i TV6, vilket är en av Viasats kanaler. Finns den i ert utbud är det bara att bläddra in kanalen och börja njuta av denna spännande match.

Saknar ni kanalen som sänder matchen live kan ni som sagt också välja att koppla över er Barcelona – Man United stream från valfri enhet till TV-skärmen, för att på så sätt se matchen på TV.

  • Kanal: TV6
  • Avspark: 18:45

Inför matchen

Barcelona och Manchester United är inte klubbar som ser sig själva i Europa League, utan de hör egentligen hemma i Champions League. Men nu är det här de har hamnat, Barcelona efter att ha slutat trea i sin CL-grupp och United efter att helt enkelt inte ha lyckats nå Champions League denna säsong.

Det blir intressant att se vilka lag respektive tränare ställer på banan. Toppar de lagen, eller nedprioriterar man turneringen? Både Barcelona och United har viktiga fajter i de inhemska ligorna att ta. Klart är åtminstone att Lisandro Martínez och Marcel Sabitzer inte kommer att spela, då de är avstängda.

Får vi se bästa lag möta varandra är det fördel Barcelona. De har ett starkare lag, och har stått för en väldigt bra säsong allt som allt. Men United har visat en styrka de senaste månaderna, och kan inte räknas bort.

Relaterat

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar