Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 8 jun, 2016

Tyskland mot Ukraina: Världsmästarna inleder mot Ukraina

Hur kan du se Tyskland mot Ukraina online? Ta reda på det genom att läsa vår rapport inför matchen och få viktig information om matchen i EM.

Het guldkandidat

Tyskland visade för två somrar sen att de har ett fantastiskt landslag, när de blev krönta världsmästare i Brasilien. Givetvis kommer tyskarna även i år med ett fantastiskt landslag, och är en av de stora titelkandidaterna.

De tyska supportrarna kommer såklart ha stora förväntningar på Die Mannschaft under sommarens EM-turnering i Frankrike. Landslaget består av idel världsstjärnor och mycket talar för att man kommer gå långt i turneringen.

Unibet Live Streaming

Lurig inledning

Den inledande matchen mot Ukraina lär dock inte bli någon promenadseger för tyskarna. Ukraina åker till EM med ett spännande lag, med spelare som Yarmolenko och Konoplyanka.

Grupp C består förutom Tyskland och Ukraina även av Polen och Nordirland. Givetvis är det tyskarna som kommer vara favoriter till att ta hem gruppsegern men man lär få bra motstånd, mot framförallt Ukraina och Polen.

Polen och Ukraina lär vara de två lag som slåss om andraplatsen i gruppen, medan Nordirland riskerar att bli gruppens slagpåse.

Fantastiskt lag

Tysklands landslag kommer såklart under EM krylla av världsstjärnor. I backlinjen förväntas Hummels och Boateng hålla rent, framför Manuel Neuer i målet.

Framåt är det spelare som Mesut Özil och Thomas Müller som är tänkta att vara de som står för den offensiva briljansen. Ukraina står alltså inför en extremt svår uppgift när man inleder EM mot Tyskland, men hoppas kunna bjuda på en stor skräll och göra Grupp C än mer oviss.

När spelas matchen mellan Tyskland och Ukraina?

Matchen i EM mellan Tyskland och Ukraina spelas klockan 21:00 söndagen den 12 juni.

Tyskland är såklart stora favoriter när man inleder EM-turneringen mot Ukraina i Lille den 12 juni. En tysk gruppseger i Grupp C ger hos Bet365 1,40 gånger pengarna.

Vann i genrepet

I den näst sista matchen inför EM stod Tyskland för ett riktigt bottennapp, och förlorade mot Slovakien med 1-3. I den sista matchen inför EM gick det dock desto bättre.

Tyskland gjorde en stark insats när man mötte Ungern i helgen och kunde kamma hem en 2-0-seger hemma på Veltins Arena. Förutom ett ungerskt självmål hittade även Thomas Müller nätet.

Müller stod i VM för hela fem mål, och var bara ett mål ifrån att få dela Guldskon med James Rodriguez. Müller lär ha stora förhoppningar om att komma med i målprotokollet även under denna turnering.

Hos Bet365 är det just Müller som tippas bli den som står för flest mål under EM 2016. Slår detta in betalar Bet365 ut 8,00 gånger satsade pengar.

Vilka vinner?

Tyskland lär redan i första omgången visa vad man går för, och så länge man inte underskattar Ukraina lär man ha väldigt goda chanser att inleda turneringen med tre poäng.

En tysk seger ger hos Bet365 oddsen 1,50 gånger satsade pengar. Skulle Ukraina skrälla och ta tre poäng svävar oddsen upp till 7,50 gånger satsade pengar. Men det ska väl ändå inte kunna hända?

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1714 Artiklar