Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 23 aug, 2021

Streama Ludogorets – Malmö: Se live stream & TV

Streama Ludogorets – Malmö: Se live stream & TV

Malmö FF spelar mot Ludogorets i Play-off till Champions League. Ska vi återigen få ett svenskt lag med oss i klubbfotbollens finaste turnering? Missa inte matchen. Vi hjälper dig att kunna se Ludogorets – Malmö stream online.

Matchen som spelas tisdagen den 24/8 är på bortaplan för Malmö FF. En resa ner till Bulgarien är vad som gäller. På bulgarisk mark så måste Malmö hålla undan med sin 2-0 ledning som man skaffade på Eleda Stadion.

Klarar Malmö FF uppgiften så väntar en händelsefull höst i Champions League och miljonregn till klubben. Därför kommer många vilja se matchen via live stream eller på TV. Läs mer om hur!

Streama fotboll från hela Europa

Se matcher hos Bet365

Vad: Ludgorots – Malmö FF, Playoff till Champions League
Avspark: Den 24/8, kl. 21:00
Vart: Ludogorets Arena, Bulgarien
Live stream: Cmore
TV: Sportkanalen
Speltips: Matchen slutar oavgjort (3.60 hos Unibet)

Det är inne hos Unibet Sverige som vi hittar oddsen inför matchen. Där kan du spela på bra odds inför Champions League playoff. Är du dessutom en ny medlem så kan du ta del av deras gratis odds bonus. Där kan du få 100 kr extra att spela för riskfritt.

Malmö FF – Ludogorets stream

Det är inne hos Cmore som du kan streama Ludogorets – Malmö från Champions League Playoff. Du kommer att kunna bli medlem helt gratis på deras hemsida.

För att sedan kunna se fotboll via live stream från Ludogorets – Malmö så krävs ett abonnemang. Du behöver med andra ord uppgradera ditt konto till ett premium. Du kan välja mellan flera olika paket som Cmore erbjuder dig att köpa. Var noga med att se till att paketet du väljer ger dig tillgång till Malmö – Ludogorets live stream.

För att så snabbt som möjligt kunna komma igång med att sända Malmö – Ludogorets stream så har vi skapat en lista. Där hittar du vilka steg som krävs för att se Champions League playoff.

  • Klicka dig till Cmore
  • Registrera ett konto helt gratis
  • Välj ett abonnemang
  • Gå till alla live streams
  • Starta live stream för Ludogorets – Malmö

Det är fullt möjligt att använda dig av både dator och mobil om du vill se matchen. Du kommer utan problem kunna öppna matchen i den enhet som passar dig allra bäst.

Läs mer: Så kan du streama Champions League online

Se matchen på TV

Det är ännu inte 100% vilken kanal som kommer att visa Ludogorets – Malmö på TV. Senast var det Sportkanalen som vi nu tror även kommer att vara värd för returmötet. Sportkanalen är en del av TV4 och Cmore som nu har rättigheter för att sända Malmö – Ludogorets från Play-off till Champions League.

Sportkanalen har därför samma kvalité på sändningarna som vi tidigare har sett på TV4 och Cmore. Det innebär att du kan räkna med en god bild och svenska kommenatatorer under matchens gång.

  • TV-kanal: Sportkanalen
  • Sändningsstart: Cirka 30 min innan avspark
  • HD: Ja
  • Svenska kommentatorer: Ja

Mer nyheter

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar