Streama Juventus - Barcelona: Live stream & TV

  • Juventus vann sin premiärmatch i Champions League, och detsamma gjorde Barcelona.
  • Lagen delade CL-grupp även för tre år sedan, och mötet i Turin slutade då oavgjort.
  • Cristiano Ronaldo missar matchen på grund av coronaviruset, men Lionel Messi är redo och dessutom väntas Dejan Kulusevski spela från start.
VadJuventus – FC Barcelona, Grupp G i Champions League
VarAllianz Stadium Turin
NärOnsdag 28 oktober, 21:00
Live streamStreama Juventus – FC Barcelona

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Intresset för att live streama Juventus – FC Barcelona 28/10 lär vara stort. Människor från världen över kommer att vilja titta på matchen online. Här visar vi dig hur du gör för att hitta en direktsändning av matchen på nätet.

Streama Juventus – FC Barcelona online

På onsdag kväll spelas en av de Champions League-matcher som varit mest efterlängtad, då Juventus tar emot FC Barcelona. Tyvärr får vi inte se någon duell mellan Cristiano Ronaldo och Lionel Messi, då Ronaldo testat positivt för coronaviruset, men det lär ändå bli en väldigt spännande match att titta på live.

I den här artikeln ska ni få se hur ni gör för att sända en Juventus – Barcelona live stream, direkt på internet. Följ våra instruktioner och hitta din livesändning av mötet.

Juventus – FC Barcelona live stream

Hur gör man då för att streama Juventus – Barcelona live på nätet? Viktigt att känna till är att Viasat sitter på sändningsrättigheterna till Champions League, och det är alltså deras tjänster du behöver använda för att se matcher därifrån. När det gäller att titta på fotboll online är det Viaplay som gäller.

Skapa ett konto på Viaplay, köp sportabonnemanget och sätt igång din Juventus – Barcelona stream. Det går att se matchen från valfri enhet, så du kan titta via mobil, dator eller surfplatta. Det går även att koppla din fotboll stream till TV-skärmen, om du har en Chromecast, HDMI-kabel eller liknande.

Kommentatorerna på Viasats tjänster håller hög kvalitet, och det gäller även experterna i studion. Du kan få se profiler som Martin Åslund och Erik Niva sitta och ge sina synpunkter på matcherna.

  1. Gå till Viaplay
  2. Skapa konto och köp abonnemang
  3. Streama Juventus – FC Barcelona!

Titta på Juventus – Barcelona på TV

Vilken TV-kanal sänder Juventus – FC Barcelona? Det är en fråga många kommer att ställa sig denna onsdag. Vi besvarar den. Matchen kommer att visas på Viasat Sport Premium, så om du har den kanalen i ditt utbud kan du se matchen via traditionell TV-sändning.

Saknar du kanalen men vill ändå titta på matchen på TV? Koppla då din Juventus – FC Barcelona stream från valfri enhet till TV-skärmen, med hjälp av till exempel en Chromecast eller HDMI-kabel.

  • Kanal: Viasat Sport Premium
  • Avspark: 21:00, onsdag 28 oktober

Inför matchen

Detta skulle bli matchen mellan Cristiano Ronaldo och Lionel Messi, men Ronaldo har dragit på sig coronaviruset och är avskriven. Tråkigt för Juventussupportrarna, och lika tråkigt för neutrala tittare.

Med eller utan Ronaldo – Juventus är knappast tomt på stjärnor. En sådan som Dejan Kulusevski kommer att göra den här matchen roligt för alla svenskar. Den unge supertalangen från Brommapojkarna tog Serie A med storm ifjol, då han iförd Parmas tröja var en av ligans bästa spelare. Han belönades med en övergång till Juventus, där han fortsatt på den inslagna vägen. I helgen byttes han in och räddade en poäng mot Hellas Verona. Kulusevski väntas spela från start, till vänster på mittfältet.

FC Barcelonas president Josep Maria Bartomeu har precis avgått, vilket ”Los Culés” nog är glada över. Han gjorde inte många glada under sin presidenttid, och var en stor anledning till att Messi ville lämna klubben i somras.

Speltips på fotboll

Speltips & odds: En målsnål historia
Speltips & odds: En målsnål historia
Under söndagskvällen möter Arsenal - Wolves varandra i Premier League.
News icon29 november, 2020
Author iconGustaf Rauer
Speltips & odds: Ojämna United
Speltips & odds: Ojämna United
Under söndagseftermiddagen spelar Southampton - Manchester United mot varandra i Premier League.
News icon29 november, 2020
Author iconGustaf Rauer
Speltips & odds: Två svårbesegrade lag
Speltips & odds: Två svårbesegrade lag
Speltips och odds till Lille - AC Milan, Europa League. Avspark 18:55 torsdag kväll.
News icon26 november, 2020
Author iconEmil Sandberg