Streama Atlético Madrid - Bayern München: Live stream & TV

  • Atlético Madrid ligger tvåa i gruppen, och har Lokomotiv och Salzburg ganska tätt bakom.
  • Bayern München har redan säkrat avancemang.
  • När lagen möttes häromveckan vann Bayern med 4-0.

 

Vad Atlético Madrid – Bayern München, Grupp A i Champions League
Var Estadio Wanda Metropolitano, Madrid
När Tisdag 1 december, 21:00
Live stream Streama Atlético de Madrid – Bayern München

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Många lär vilja live streama Atlético Madrid – Bayern München, för att se när lagen möts i gruppspelet av Champions League. Här visar vi dig hur du gör för att se matchen online på nätet.

Streama Atlético Madrid – Bayern München online

En riktigt stor match under tisdagskvällen är den som spelas i München, vilket är en match människor över hela världen kommer att titta på. I den här texten går vi igenom hur ni gör för att hitta en Atlético Madrid – Bayern München live stream.

Följ våra steg och hitta din sändning av matchen. Vi visar dig vägen till att streama matchen live.

Atlético Madrid – Bayern München live stream

Hur gör man då för att streama Atlético Madrid – Bayern München online på nätet? Jo, först och främst måste man veta vilken operatör som sitter på rättigheterna att visa Champions League online eller på TV, i Sverige. Det är Viasat, som sänder matcherna på TV och online via sin streamingtjänst Viaplay.

Om du skaffar ett konto på Viaplay, och köper sportabonnemanget, kan du se Atlético Madrid – Bayern München direktsänt från valfri enhet. Du kan även se matchen i efterhand. Skaffa abonnemang och se matchen från mobil, dator eller surfplatta.

Din Atlético Madrid – Bayern München stream kommer att hålla hög kvalitet, såväl vad gäller bild som ljud och kommentatorer. Du kan även koppla över din fotboll live stream till TV-skärmen, om du föredrar att se matchen på TV:n.

Vi hoppas att du som väljer att titta på matchen online får en trevlig stund framför din fotboll stream från Champions League.

  1. Gå till viaplay.se
  2. Skapa ett konto och köp abonnemang
  3. Streama Atlético Madrid – Bayern München

Titta på Atlético Madrid – Bayern München på TV

Matchen kommer att visas på TV. Den kanal som sänder matchen på Wanda Metropolitano är Viasat Sport Fotboll, och där kan du se den live.

Du som saknar kanalen men ändå vill se matchen på TV kan koppla över din Atlético Madrid – Bayern München live stream från valfri enhet till TV-skärmen, med hjälp av Chromecast, HDMI-kabel eller liknande.

  • Kanal: Viasat Sport Fotboll
  • Avspark: 21:00, tisdag 1 december

Inför matchen

Två starka lag möts ikväll i Madrid. Bayern är regerande Champions League-mästare och Atlético är alltid en av utmanarna till titeln. Atlético tappade Antoine Griezmann förra sommaren men fick denna sommar in Luis Suárez, vilket är en fullgod ersättare. Nu har laget ”en som slåss och en som bits” i anfallet, för att citera Diego Costa. De båda är dock skadade ikväll.

Bayern har förstärkt laget med en spelare som Douglas Costa, som lånades in från Juventus under slutet av transferfönstret. Även Leroy Sané har köpts in, från Manchester City. Trots att Franck Ribéry och Arjen Robben lagt av har man alltjämt starka kanter i Bayern München. Här kan ni som gillar betting hitta oddsbonusar att spela på.

Speltips på fotboll

AIK - IFK Göteborg (20/9): Stream, speltips & odds
AIK - IFK Göteborg (20/9): Stream, speltips & odds
AIK och IFK Göteborg möts i ett rivalmöte i Allsvenskan. Vinner AIK ser det riktigt bra ut i guldstriden.
News icon 18 september, 2021
Author icon Emil Sandberg
Barcelona - Granada, 20/9: Speltips & stream
Barcelona - Granada, 20/9: Speltips & stream
Giganterna Barcelona har ingen enkel uppgift när Granada gästar dem. Någon storseger bör det inte bli. Streaming, odds och speltips presenteras här.
News icon 18 september, 2021
Author icon Katten Jansson
Hammarby - Varbergs BoIS (20/9): Stream, speltips & odds
Hammarby - Varbergs BoIS (20/9): Stream, speltips & odds
Hammarby tar emot Allsvenskans mest formstarka lag, Varbergs BoIS. Hur går det då? …
News icon 18 september, 2021
Author icon Emil Sandberg