Streama Atalanta - PSG: Live stream Champions League

Streama Atalanta – PSG: Live stream & TV

  • Atalanta kom 3:a i Serie A, och slog målrekordet med sina 98 mål.
  • PSG vann Ligue 1, som avbröts och inte färdigspelades.
  • Atalanta slog ut Valencia i åttondelen, medan PSG skickade ut Dortmund.
Vad Atalanta – Paris Saint-Germain, kvartsfinal i Champions League
Var Estadio da Luz, Lissabon
När Onsdag 12 augusti, 21:00
Live stream Streama Atalanta – PSG

Många väntas vilja live streama Atalanta – PSG, och titta på när dessa två toppklubbar möts i kvartsfinal av Champions League på onsdag kväll 12/8. Här visar vi er hur ni gör för att se matchen online på nätet.

Streama Atalanta – PSG online

Det är väldigt många som lär vara intresserade av att hitta en Atalanta – PSG live stream, för att se Champions League-kvartsfinalen den 12 augusti. I den här texten går vi igenom möjligheterna till att titta på matchen på nätet.

Det är enklare än vad man kan tro att streama Atalanta – PSG. Följ våra instruktioner och hitta din livesändning på internet.

Atalanta – PSG live stream

Det är Viasat som sitter på rättigheterna att sända Champions League i Sverige, och således är det deras tjänster du behöver kolla runt på för att kunna titta på matchen.

När det gäller sändning online är det Viaplay du måste ha. Gå in på Viaplay, skapa ett konto och köp sportabonnemanget. Det kostar dig 399 kr/månad, men du kan välja att dela på kontot med en vän och på så sätt endast behöva stå för halva kostnaden. Det är nämligen möjligt att ha igång två liveströmmar samtidigt. Med ett Viaplay-konto kan du streama fotboll i mängder.

Bilden och ljudet håller hög kvalitet på Viaplay, och detsamma gäller kommentatorerna. Experterna i studion är mycket pålästa och kunniga de också.

Det går att ha igång din sändning från valfri enhet. Streama Atalanta – PSG från mobil, dator eller surfplatta.

  1. Gå in på Viaplay
  2. Skapa ett konto och köp sportabonnemanget
  3. Titta på Atalanta – PSG

Titta på Atalanta – PSG på TV

Den TV-kanal som kommer att visa Atalanta – PSG är TV6. Du som har den kanalen i ditt utbud kan alltså bara öppna ölen, fylla skålen med chips och börja titta på matchen.

Saknar du TV6 men vill ändå se matchen på TV går det lika bra att koppla din Atalanta – PSG stream från valfri enhet till TV:n, om du har en HDMI-kabel, Chromecast eller liknande.

  • Kanal: TV6
  • Avspark: 21:00

Inför matchen

Atalanta slog målrekord i Serie A denna säsong, och har gjort en helt fantastisk vår. Alejandro ”Papu” Gómez, Duvan Zapata, Ruslan Malinovskyi och resten av gänget i offensiven upphör aldrig att imponera.

Frågan är dock hur Atalantas defensiv står sig när man ställs emot ett lag med så pass många individuellt skickliga spelare som PSG. Atalanta spelar ett man-mot-man-försvar, och då gäller det att inte Neymar & co gör sin gubbe alltför ofta. Som tur är för Atalantas del missar både Kylian Mbappé (skadad) och Ángel Di María (avstängd) matchen.

Ligue 1 avbröts i mars och återupptogs aldrig. PSG tilldelades titeln, och härom veckan vann man även franska cupen efter att ha besegrat Lyon med 1-0 i finalen.

Speltips på fotboll

Sydkorea – Portugal (VM): Stream, speltips & odds
Sydkorea - Portugal (VM): Stream, speltips & odds
Kan Sydkorea ta andraplatsen i Grupp H? Då måste man besegra redan slutspelsklara Portugal. Ta del av allt inför matchen här.
1 december, 2022 | Emil Sandberg
Nederländerna – USA (VM): Stream, speltips & odds
Nederländerna - USA (VM): Stream, speltips & odds
En lämplig uppgift väntar Nederländerna i åttondelsfinalen i VM när de ställs mot USA. Odds på en holländsk seger är högt och får därför vårt speltips.
1 december, 2022 | Katten Jansson
Serbien – Schweiz (VM): Stream, speltips & odds
Serbien - Schweiz (VM): Stream, speltips & odds
Något målkalas är inte att räkna med när Serbien och Schweiz gör upp om avancemang i slutet av VM gruppspelet. Ta del av vårt speltips, till ett bra odds.
1 december, 2022 | Katten Jansson