Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 10 dec, 2019

Streama Ajax – Valencia: Se matchen via live stream

Idag kommer ni att kunna streama Ajax – Valencia, när lagen möts i en direkt avgörande match för båda lagens potentiella avancemang till åttondelsfinal i Champions League.

Sista gruppspelsrundan i Champions League ska avgöras denna vecka, och en av matcherna som är av intresse spelas i Amsterdam. Många kommer att vilja streama Ajax – Valencia online, och se vilka som säkrar avancemang till åttondelsfinal.

Vi ska visa er hur ni gör för att se matchen direkt online. Hitta din live stream och titta när CL-gruppspelet avgörs.

Vill du titta på fotboll? Gör det på Bet365!

Streama fotboll live på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama Ajax – Valencia live

Viasat sitter på rättigheterna att visa Champions League i Sverige. De sänder matchen online på Viaplay, och har du ett konto med abonnemang där kan du således se Ajax – Valencia live. Gå in på viaplay.se, skapa ett konto och välj sportabonnemanget. Då kan du titta på fotboll från Champions League direkt!

Kommentatorerna på Viaplay är alltid av hög kvalitet, och så även bilden och ljudet. Atmosfären på Amsterdam Arena fångas in på ett lysande sätt.

Det går att koppla upp din Ajax – Valencia live stream utmärkt från vilken enhet du vill. Titta på matchen från mobil, dator eller surfplatta och njut av bra fotboll!

Om bara två dagar kan du se en annan spännande match från Europaspelet, med svensk representation. Hitta din FC Köpenhamn – Malmö FF live stream.

  • 1. Gå in på viaplay.se
  • 2. Skapa ett konto och välj sportabonnemanget
  • 3. Titta på Ajax – Valencia via live stream

Titta på Ajax – Valencia på TV

Kanalen som sänder Ajax – Valencia är TV6, där du kan se fotbollsmatchen från Champions League. Det är kanalens utvalda match för denna Finns kanalen i din kanallista, i ditt kanalutbud, så kan du sitta lugn i båten – eller TV-soffan – och titta på matchen direktsänt.

Sändningen till kvällens Champions League börjar redan 18:30 med att visa Napoli – Genk, och därefter snackar de upp Ajax – Valencia och sänder den.

Kanal: TV6

Avspark: 21:00

Inför matchen

Vi kunde knappt fått en mer spännande uppslutning än den i Grupp H i Champions League. Tre lag slåss om två platser till avancemang. Ajax, Valencia och så Chelsea.

Om Chelsea vinner mot Lille – vilket vi får utgå ifrån – måste Valencia vinna mot Ajax för att gå vidare. I så fall avancerar Valencia och Chelsea. Ajax följer Chelsea till åttondelsfinal vid seger eller kryss mot Valencia.

Skulle Chelsea däremot kryssa mot Lille så räcker det för Valencia att få med sig en poäng från Holland, då man har fördel mot Chelsea i inbördes möten.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar