Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 9 dec, 2019

Streama FC Köpenhamn – Malmö FF: Titta på TV & live stream

Har ni lust att streama FC Köpenhamn – Malmö FF i Europa League? Titta på matchen online när lagen möts i Europa League 12 december. Vi visar hur du hittar din live stream eller ser matchen på TV.

Vi har nått den sista gruppspelsomgången i Europa League, och nu ska det avgöras vilka som går vidare från Grupp B. Då vill ni nog vara med, och streama FC Köpenhamn – Malmö FF live. Det är nämligen en helt avgörande match för båda lagen som du kan se direktsänt på nätet.

Allra helst tittar man live från arenan i fråga när man ska se fotboll, men den möjligheten finns inte alltid. Hitta din live stream till FCK – MFF och titta på matchen online på internet. Vi förser er med livesändning och information om vilken kanal som sänder matchen på TV.

Vill du titta på fotboll? Gör det på Bet365!

Streama fotboll live på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama FC Köpenhamn – Malmö FF online

Följ vår guide där vi steg-för-steg förklarar och visar er hur ni gör för att streama FC Köpenhamn – Malmö FF live på nätet. Det första du behöver göra för att hitta din liveström är att gå in på eurosportplayer.se. Det råkar vara så att Discovery äger rättigheterna att visa Europa League, och därför sänder de matchen på sin sajt eurosportplayer.se.

Du behöver ett månadsabonnemang för att kunna ta del av livesändningen av matchen, och det betalar du 129 kr/månad för att få. Möjligheten att med en engångskostnad direkt säkra ett år finns också, och kostar i så fall 990 kronor.

Nu kan du se din FC Köpenhamn – Malmö FF live stream, och kolla på avgörandet från Parken.

Kommentatorerna är skickliga och kunniga, bilden är bra och ljudet är oklanderligt. Det går dessutom att se din livesändning från valfri plattform – titta på FCK – MFF från mobil, dator eller surfplatta.

  • 1. Gå till eurosportplayer.se.
  • 2. Köp ett månadsabonnemang för 129 kr/månad utan bindningstid eller ett år direkt för 990 kr.
  • 3. Titta på FC Köpenhamn – Malmö FF via live stream!

Titta på FC Köpenhamn – Malmö FF på TV

Tv-kanalen som visar FC Köpenhamn – Malmö FF är Kanal 9, där matchen visas live. Det är samma kanal som visat Malmös tidigare matcher i Europa League.

Sändningen inleds redan 18:00, vilket är nästan en timme innan avspark 18:55. Under dessa 55 minuter kommer du att kunna lyssna på när Tommy Åström styr studion och fördelar ordet mellan fotbollsprofilerna Henok Goitom, Johan Arneng och Kim Källström.

Råkar det vara så att du inte har kanalen i ditt utbud men ändå önskar att titta på Köpenhamn – Malmö på TV, då har vi lösningen på ditt problem. Koppla bara upp en stream av matchen från vilken enhet du vill, och överför sändningen till din TV med hjälp av en Chromecast.

  • TV: Kanal 9
  • Sändningsstart: 18:00
  • Avspark: 18:55

Ovan kan ni se lite av läktarkampen mellan MFF- och FCK-fansen från matchen på Stadion i Malmö.

Inför matchen

Vi har skänkt ett rent avgörande i denna sista gruppspelsomgång i Grupp F. Om vi utgår ifrån att Dynamo Kiev vinner mot FC Lugano – vilket vi nog är illa tvungna att göra – är Dynamo klara för sextondelsfinal. Vilket lag som följer med dem dit avgörs på Parken.

Om FC Köpenhamn vinner matchen mot Malmö FF går FCK vidare, och om Malmö vinner matchen går Malmö vidare. Vid kryss är det FC Köpenhamn som tar slutspelsplatsen.

Båda lagen saknar sin kanske bästa spelare – Zeca för FCK och Anders Christiansen för MFF.

Pos Team Pld W D L GF GA GD Pts
1 FC Köpenhamn 5 2 3 0 5 3 +2 9
2 Malmö FF 5 2 2 1 7 6 +1 8
3 Dynamo Kiev 5 1 3 1 6 6 +0 6
4 FC Lugano 5 0 2 3 1 4 -3 2

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar