Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 11 sep, 2017

Roma – Atletico Madrid: Live streaming i Champions League

Det kommer under premiärdagen att spelas en rad matcher från Champions League. En match som vi kommer hjälpa dig med att streama är Roma – Atletico Madrid.

Vi känner till att det finns svenskar som håller hårt om antingen AS Roma eller Atletico Madrid. Därför kommer vi hjälpa dig med att hitta en live stream till matchen lagen emellan.

För att kunna kolla på Champions League live, så finns det framförallt en sajt i Sverige som ghar rättigheterna. Det är inne hos denna sida som du kommer att kunna live streama Roma – Atletico Madrid. Läs gärna mer om vilken sajt, och hur du får tillgång till dessa live sändningar på din TV, mobil eller dator.

roma vs atletico madrid edin dzeko

  • Avspark: Den 12 september, kl. 20:45
  • Arena: Stadio Olimpico
  • Visas hos: Viaplay

Roma – Atletico Madrid stream

Stormatcherna i gruppspelet av Champions League låter sig inte vänta på sig. Därför kommer det finnas gott om bra fotbollsmatcher att följa live från Champions League redan i första omgången.

Det är matchen mellan Roma – Atletico Madrid ett bevis på. Detta är självklart inte den enda matchen som kommer att vara rolig att följa live. Utöver denna match så kommer andra matcher att spelas. Mer om detta längre ner.

Här kommer du att kunna läsa mer om hur du kan streama Roma – Atletico Madrid online.

Faktum är att det är likadant knep för att kunna se en Roma – Atletico Madrid stream som det är att kolla på alla matcher från Champions League.

Det som krävs av dig när det kommer till att se Champions League live streaming kommer vi att uppdatera dig med i vårt punktlista. Där hittar du allt som krävs för att kunna titta live på Champions League.

  • Gå till ViaPlay
  • Skapa ett konto
  • Se till att du har premium
  • Gå till alla Champions League matcher den 12 sep
  • Starta din Roma – Atletico stream

Detta är något som många svenskar redan har gjort, och därför har tillgång till. Det är ingen överraskning att många i Sverige vill kunna se fotboll från Champions League. Här spelar nämluigen många av världens bästa fotbollsklubbar som är populära i Europa och Sverige.

Att se sport inne hos Viaplay är verkligen vi rekommenderar. Här kommer du inte bara kunna sända live från Champions League. Du kommer att kunna hämta sändningar från andra stora events. Till exempel kommer du kunna se fotboll från Premier League, La Liga, och Europa League. Ett utbud som passar många i Sverige.

olympia stadium i rom

Matcher som spelas samtidigt

Premiären av Champions League kommer att bjuda på flera heta matcher. Faktum är att dessa matcher kommer att spelas samtidigt som AS Roma – Atletico Madrid.

Självklart kommer du även att kunna streama dessa matcher i Champions League på samma sätt som denna match. Det är nämligen Viaplay som kommer att kunna hjälpa dig med att live streama de matcher som vi samlat nedanför. Behöver du ytterligeare hjälp om hur du startar live strreams från Champions League, så kan du klicka in dig på den match som du är mest intresserad av. Sedan kommer du kunna läsa mer om hur du streamar just den fotbollen du vill se.

Vi har här valt att samla de matcher som vi tycker är bäst. Vi har därför valt att sortera bort de matcher vi anser kommer ha lägst intresse i Sverige under den 12 september.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar