Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 16 okt, 2017

Streama Real Madrid – Tottenham: Live från CL

Vi står inför en vecka full med fotboll från toppen av Europa. Under veckan kommer det att spelas flera matcher i Champions League.

En av de mer hetare matcher som du kan streama är Real Madrid – Tottenham. Här kommer vi nämligen att hjälpa dig med sändningar som till slut kommer ge dig tillgång till en Real Madrid – Tottenham stream på nätet.

Fortsätt gärna läs för att ta reda på frågor som vart matchen kommer att sändas, eller om det finns möjlighet att streama Real Madrid – Tottenham online. Fortsätt gärna läsa för att kunna kolla på Champions League under den 17 oktober.

real madrid mot tottenham cl

  • Avspark: Den 17/10, kl. 20:45
  • Arena: Santiago Bernabeu
  • Visas hos: ViaPlay
  • Live odds: bet365

Real Madrid – Tottenham live stream

Att hitta live streams till matcher från stora matcher i Champions League är enkelt. Det finns en sajt på nätet som hela tiden uppdaterar oss i Sverige med Champions League streams. Denna sida är Viaplay.

Det är just inne hos Viaplay som du kan streama Real Madrid – Tottenham online. Att se matcher inne hos Viaplay är dessvärre inte . Det innebär med andra ord att du inte kan få tillgång till Real Madrid – Tottenham stream .

Däremot så kan du köpa det sportpaket som Viaplay har på sin sajt. Med detta paket så kommer du utan problem kunna streama Real Madrid – Tottenhamn live i din mobil, surfplatta, dator eller TV.

Ett sportpaket inne hos Viaplay kommer att kosta dig en summa varje månad. Som kund inne hos denna streamingsida med Champions League matcher så kommer du att kunna se mer fotboll utöver CL.

Vad sägs om att få massor av live streams från fotboll i England. Viaplay uppdaterar dig nämligen med alla heta matcher i Premier League.

Gå genom de steg som vi har radat upp här nedanför om du vill kunna streama Real Madrid – Tottenham.

  • Klicka dig vidare till Viaplay
  • Skapa konto
  • Köp sportpaket
  • Gå till Viaplays live streams
  • Streama Real Madrid – Tottenham

tottenham champions league 2017/18

Sänd matchen på TV

Utöver live streams inför matchen mellan Real Madrid – Tottenham, så finns det även möjligheter för dig att se matchen på TV.

Det är även här Viaplay och Viasat som har rättigheterna för att sända Champions League matcher live. Därför är det en av deras kanaler som matchen kommer att visas på.

Närmare bestämt så är det inne hos Viasat Sport Premium som denna match kommer att sändas på.

har du i dagsläget inte denna TV-kanal i ditt utbud på din TV. Då rekommenderar vi dig att kontakta Viasat för att få mer information om hur du köper kanalpaket som ger dig tillgång till sändningar från Champions League.

Många av de matcher som kommer att finnas under Champions League 2017/2018 är alldeles för bra för att missa. Därför rekommenderar vi alla fotbollsintresserade människor i Sverige att surfa in till Viaplay för att streama Real Madrid – Tottenham live, eller köpa de TV-kanaler som krävs. Vi har tidigare valt att tippa vinnare i Champions League 2017/18, kolla om något av dessa lagen hamnar bland våra favoriter till guldet.

Sedan är det bara upp till dig om du ska ha jordnötter eller chips på bordet inför alla matcher i Champions League.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar