Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 14 apr, 2011

Förlorade för att vi ville vinna

Diego Milito får inte chansen att avgöra sin andra raka Champions League-final för Inter. Hans Inter stod sig slätt mot Schalke 04 efter en katastrofal första match på Giuseppe Meazza för en dryg vecka sedan och kunde inte vända på Veltins Arena i Gelsenkirchen igår.

– Vi äventyrade avancemanget i den första matchen. Det var för många misstag den kvällen. Inget lag har råd att släppa in fem mål på hemmaplan i en Champions League-kvartsfinal, sa Milito idag.

– Igår var vi beroende av att göra mål så tidigt som möjligt. Vi förlorade för att vi ville vinna för mycket. Om vi inte hade tvingats åstadkomma en jättevändning så hade vi tagit os an matchen på ett annat sätt. Nu kommer vi att kritiseras, det är en del av spelet. Vi får isolera oss från det i två månader – vårt jobb blir nu att försöka att vinna ligan och Coppa Italia.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1713 Artiklar