Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 15 mar, 2011

Folk snackar fortfarande om det målet

För ungefär ett år sedan tog Miralem Pjanic med sig bollen i djupled och avslutade med en distinkt halvvolley på Santiago Bernabéu. Målet betydde 1-1 i matchen och 2-1 i matchserien. Imorgon vill bosniern sänka Real Madrid igen.

– Folk snackar fortfarande mycket om det målet. Det är underbart. Jag har alltid drömt om att spela för Real Madrid och att ha fått göra mål, jag kommer aldrig att glömma det målet, säger 20-årige Pjanic inför returen i Madrid. 

Den här säsongen är Pjanic inte alls given i Claude Puels startelva. Mittfältaren har hamnat bakom Yoann Gourcuff på listan och har många gånger fått nöja sig med inhopp.

– Jag kan inte vara helt nöjd med min situation, men det kommer att lösa sig för mig i sinom tid. Jag får inte ge upp även om jag ibland undrar vad jag måste göra för att förtjäna en startplats.

– Tekniskt sett kan jag konkurrera med alla spelare, men fysiskt och erfarenhetsmässigt vet jag att jag måste bli bättre. Jag vill vinna titlat med Lyon. Jag är inte intresserad av att lämna, jag vill bara vara med i startelvan.

Michel Bastos är avstängd hos gästerna medan Cris, Yoann Gourcuff och Aly Cissokho är tillbaka efter att ha missat helgens ligamatch mot Sochaux.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1713 Artiklar