Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 19 sep, 2012

En helt annan press än jag är van vid

Det var en anspänningens kväll för Steve Bould. För första gången fick U18-tränaren känna på riktig hetluft när Arsenal mötte Montpellier i den första gruppspelsmatchen i årets Champions League.

Arsène Wenger avtjänade sin första av tre matchers avstängning och matchen mot den franska mästarklubben kunde börjat bättre. Men trots tidigt ledningsmål för fransmännen på straff vände Arsenal till seger 2-1 efter mål av Lukas Podolski och Gervinho.

– Jag vet inte om jag njöt av det. Det kändes som att jag hade en och en halv huvudvärk. Det är tufft, det är en helt annan press än jag är van vid från U18-laget – men vi vann och fick med oss ett fantastiskt resultat, förklarade Steve Bould efter matchen.

– Det var en svår match. Jag tycker att vi spelade mycket bra i den första halvleken – vi höll i bollen och höll publiken tyst. Vi såg lite trötta ut i den andra halvleken, det var en mycket svår arena att spela på och vi är glada att vi fick med oss resultatet.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1752 Artiklar