Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 25 okt, 2012

Dortmund har inte tur som toppar gruppen

Cristiano Ronaldo gjorde mål för sjunde matchen i rad för Real Madrid men det hjälpte inte den spanska storklubben igår mot Borussia Dortmund. Inför ett fullsatt Westfalen Stadion var det Dortmund som var det bättre laget och i och med 2-1-segern gick upp i gruppledning. 

– Man kan inte alltid vinna. Det är inte tur som gör att Dortmund leder gruppen. Men det krävs bara en seger för oss i returen på Bernabéu för att ta över ledningen och jag är säker på att vi gör en bra match, säger Ronaldo.

Iker Casillas var lite mer besviken.

– Dortmund var som bäst i början, men när de ledde med 1-0 fångade vi in dem. Och när det såg ut som att vi hade kontroll så kom deras andra mål. Det är sant att den andra matchen kommer att bli väldigt viktig, det är superviktigt att ta tre poäng och ta över gruppledningen igen. 

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1553 Artiklar