Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 20 dec, 2012

Det blir säkert speciellt för Ronaldo

När bollen med Manchester Uniteds namn drogs i Nyon vid lunchtid gick det som ett sus genom hela publiken. Den engelska giganten skulle möta Real Madrid redan i åttondelsdinal i Champions League – en match med finalpotential. 

En person som sannerligen hickade till är Cristiano Ronaldo som efter många framgångsrika år valde att lämna United för Real för två och ett halvt år sedan. 

– Jag är säker på att det blir en speciell match för honom. Men han är professionell och jag är säker på att han kommer att göra sitt bästa för att hjälpa oss. Det kommer att bli väldigt speciellt för honom, säger Real-direktören Emilio Butragueno till Uefa.com.

– Det kommer att bli en spännande erfarenhet för alla inblandade. Manchester United är inte bara ett fantastiskt utan också en enorm organisation känd världen över. Vi vet att det kommer att bli tufft – Sir Alex har varit i klubben de senaste 25 åren och är en fantastisk manager. Han vet hur man får ut det bästa av sina spelare. Men vi är Real Madrid. 

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1752 Artiklar