Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 3 okt, 2012

Det är en extremt viktig match för oss

Manchester City såg ut att få en drömstart på Santiago bernabéu för 14 dagar sedan när laget ledde med 2-1 mot Real Madrid med bara en kvart kvar att spela. 

Men Real Madrid vände och vann efter mål av Karim Benzema och Cristiano Ronaldo och det är nu City som har kniven mot strupen inför kvällens hemmamatch mot tyska mästarna Borussia Dortmund. 

– Det är en extremt viktig match för oss. Vi kommer att behöva jobba stenhårt eftersom vi vet att Dortmund är ett fantastiskt lag. Det är ett mycket bra lag som försvarar och anfaller tillsammans, säger Yaya Touré. 

– Det kommer att bli en tuff match. Vi vet att vi är beredda på det och vi behöver ett bra resultat. Vi vet vilken position vi befinner oss i efter förlusten mot Real Madrid. Nu spelar vi vår första hemmamatch i årets Champions League och vi ska visa fansen att vi lärt av misstagen vi gjorde mot Real. 

I City saknas Maicon och Micah Richards, däremot är Jack Rodwell tillbaka efter sin ljumskskada. 

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1635 Artiklar